Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Bu Kavşaklar çok tehlikeli

Bu Kavşaklar çok tehlikeli

Bu kavşaklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Hükümet Caddesine çıkan kavşaklara dikkat. Hükümet Caddesi güzergahına park edilen araçlar nedeniyle, ara sokaklardan caddeye çıkacak araç sürücüleri korku dolu anlar yaşıyor.

Bu kavşaklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor. Hükümet Caddesi`ne çıkan kavşaklara dikkat.
Hükümet Caddesi güzergahına park edilen araçlar nedeniyle, ara sokaklardan caddeye çıkacak araç sürücüleri korku dolu anlar yaşıyor.
İlçe girişi ile Erdek Feribot İskelesi arasındaki bağlantıyı sağlayan tek ana cadde olma özelliğini koruyan Hükümet Caddesi`nde, bu caddeye bağlı kavşakların girişine araçlarını park eden sorumsuz sürücüler yüzünden sık sık trafik kazalarının yaşanmasına neden olunuyor.
Yavaş yavaş araç trafik yoğunluğunun artmaya başladığı şu günlerde ilçe içi trafiğinde özellikle Hükümet Caddesi üzerindeki hareketlenmeler üst düzeyde yaşanıyor. Ocaklar yönünden veya ilçe merkezinden gelen araç sürücülerinin Bandırma istikametine gitmek için kullandıkları, Birinci yol güzergahı; Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi-Cumhuriyet Caddesi-Havuzlu Meydan ve Hakim Halil Kalyoncu Caddesi ile İkinci yol güzergahı; Memduh Aslan Caddesi-Pazar Meydanı ve Okul Caddesi`nden, Ana cadde özelliğindeki Hükümet Caddesi`ne araçlarıyla çıkış yapacakları sırada, her iki kavşak başına park edilen araçlar nedeniyle, soldan gelen araçları görmekte zorlandıkları ve sık sık araç hasarlı trafik kazalarının yaşandığı dile getiriliyor.
Hükümet Caddesi çıkışına yakın kavşak ağızlarına park eden araçlar yüzünden bir çok araç sürücüsü tedirginlik yaşarken, ilçe içi trafiğin yabancısı tatilcilerin bu her iki kavşak ağızlarına araçlarını park eden sürücülerden dolayı yaşanan trafik kaza sayısının artığı gözleniyor.
Vatandaşlar, söz konusu, her iki kavşağın araç sürücüleri için güvenli hale getirilmesi için Hükümet Caddesi güzergahının araç park etmemesi için yetkililerin artık kalıcı önlem alması isteniyor.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli