Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bu turnuvada kazanan dostluk oldu

Bu turnuvada kazanan dostluk oldu

Ömer Halis Demir Futbol Turnuvası´nda dostluk kazandı.

Ömer Halis Demir Futbol Turnuvası´nda dostluk kazandı.
Sındırgı ilçesinde 15 Temmuz kahramanlarından şehit Ömer Halis Demir anısına kurumlar arası futbol turnuvası düzenlendi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı´nın ?Her yaşta spor ve koşabiliyorken koş? projesi kapsamında 14 Kasım da başlayan turnuvaya 10 takım katıldı. Kıran kırana geçen mücadelenin ardından turnuvanın galibi dostluk oldu.
Final karşılaşması Hastane ile İbrahim Ethem Akıncı takımları arasında gerçekleşti. Heyecan dolu karşılaşma İbrahim Ethem Akıncı 5 ? Hastane 3 skoru ile sonuçlandı.
Final karşılaşmasında çok sayıda taraftar Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Işık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rahmi Yörük takımları yalnız bırakmadı.
Turnuvada ödül töreni öncesi konuşma yapan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bu turnuvanın çok özel bir turnuva olduğunu vurguladı.
Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Özellikle gençlerimizin Balıkesir ilçelerini de tanıma fırsatı buluyor. Yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar kurmasına sebep oluyor. Ben bile belediye başkanı oluncaya kadar hiç Marmara Adasına gitmemiştim. Ama insanlar Marmara Adasını görme şansına sahip oluyor. Bunun içinde ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımları da tebrik ediyorum.? dedi.
Turnuvada İbrahim Ethem Akıncı şampiyonluğu üstlenirken, Hastane ikinci, METEM üçüncü takım olarak turnuvayı tamamladı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: turnuvada kazanan dostluk oldu
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli