Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bu mezbelelik ne olacak?

Bu mezbelelik ne olacak?

Yıkılan bu yerler, mezbelelik durumda kaldı.

Erdek sahilinde, yaklaşık iki yıl önce dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur tarafından yıktırılan balıkçılara ait küçük depolar için bugüne dek en küçük bir adım atılamadı. Yıkılan bu yerler, mezbelelik durumda kaldı.
Yaz sezonuna girmek üzere olduğumuz şu dönemde ilçenin göz bebeği durumundaki bir bölgede böyle çirkin bir görünümün bulunmasının yanlışlığına dikkati çeken vatandaşlar, ?Erdek, ülke turizmi için çok önemli bir ilçe. Türkiye´ye turizmi ilk getiren Erdek´te, turizm sezonu öncesinde böyle çirkin bir görüntü olur mu?? dediler.
Dönemin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, kendi sorumluluk alanına aldıkları bu bölgede, Erdek Belediyesi´nin ruhsatsız yapı gerçekleştirdiğini öne sürerek kafeteryaları ve depoları yıkmıştı. Yıkım sırasında ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi zabıtası ile Erdek Belediye zabıtası karşı karşıya gelirken gergin anlar yaşanmıştı.
Haber : Önder BALIKÇI



cemal şahin
6.05.2018 22:27:09
erdekte amatör balıkçılara olta atacağı yer kalmadı insanlar ailece iskelede balık yakalıyorlardı.bu alan temizlenip amatör balıkçılara bırakıla bilir. saygılar...ankara...

Anahtar Kelimeler: mezbelelik olacak
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli