Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bu görüntü Türk bayrağına saygısızlık!

Bu görüntü Türk bayrağına saygısızlık!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bu görüntü ilçemize yakışmadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bu görüntü ilçemize yakışmadı.
Uzun yıllar Erdek ilçesi eski müftülük binası olarak kullanılan, şimdi ise ENSAR Vakfı Erdek Şubesi´ne tahsis edilen ?Şerife Bütün Kur´an Kursu?nun eski binasına asılan Türk bayrağının görüntüsü tepki çekiyor.
Erdek Halitpaşa Mahallesi Öğretmen Hamdiye Mutlu Sokak´ta bulunan Erdek İlçe Müftülüğü´ne ait binada dalgalanması beklenen Türk bayrağının hoş olmayan durumu vatandaşların tepkilerinin her geçen gün artmasına neden oluyor.

Bu durumu cep telefonlarına çekip gazetemizle paylaşan duyarlı vatandaşlar, çeşitli eleştirilerde bulundular.
Yetkililerden daha duyarlı olmasını isteyen vatandaşlar, ?Öncelikle Erdek İlçe Müftülüğü´ne ait bu resmi binaya Türk bayrağını asmaları nedeniyle yetkilileri kutluyoruz. Ama bunun devamını getirmek gerek. Şu anda Türk bayrağını görüyorsunuz. içler acısı! Bayrağımız belli bile değil. Bayrağımızın böylesine içler acısı durumu ilgisizlikten kaynaklanıyor. Bizler, buradan yetkililere seslenmek istiyoruz; bu sorunu acilen giderin. Bayrağımızı bu gibi yerlerde içler acısı gördüğümüz zaman, bu ülke için şehit olan, kanlarını akıtan binlerce kişinin hiçbir önemi kalmıyor. Hele ki şu hassas günlerde, şehit verdiğimiz zamanlarda. Bayrağımız için mücadele ediyoruz, vatanımız için mücadele ediyoruz. Ama bayrağımızın böyle yerlerde, bu durumda olması içler acısı.? diye konuştular.
Haber Mehmet Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli