Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BTO´dan kendi işini kurmak isteyen bayanlara tam destek

BTO´dan kendi işini kurmak isteyen bayanlara tam destek

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu, 24-26 Aralık 2015 tarihlerinde Bandırma Kapalı Çarşıda yapmış oldukları ?Alışveriş ve Tanıtım Günleri Etkinliği? nden elde edilen gelirle Bandırma´da kendi işini kurmayı isteyip maddi imkanları olmay

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Kadın Girişimciler Kurulu, 24-26 Aralık 2015 tarihlerinde Bandırma Kapalı Çarşıda yapmış oldukları ?Alışveriş ve Tanıtım Günleri Etkinliği? nden elde edilen gelirle Bandırma´da kendi işini kurmayı isteyip maddi imkanları olmayan girişimci kadınlara destek oluyor.
Bandırma Kaymakamı Tuncel Sonel ile yapılan görüşmeler neticesinde Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı desteği ile belirlenen eşi vefat etmiş, 3 çocuk sahibi Humaran Unay´a destek olundu. Alınan mutfak aletleri ve pişirici ürünler ile evde yapacağı poğaça, börek vb. ürünleri kafelerde satacak olan Humaran Unay´ın kendi el emeğini maddi gelire çevirmesi için gerekli sermaye sağlanmış oldu.
Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gizem Ozar Uz; ?Amacımız kadın girişimciliğini ve kadın istihdamını artırmak için bir şeyler yapmak. Yaptığımız alışveriş günleri bu konuda yapılan bir etkinlikti, bunun devamında da bu etkinlikten elde edilen geliri yine kadın girişimciliğini artırmak ve desteklemek hususunda değerlendirmeyi amaçladık.? Dedi.
Uz, ihtiyaç sahibi yeni girişimci kadınların belirlenmesi için Bandırma Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile birlikte araştırmaların devam ettiğini dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli