Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BTO Başkanı Yavuz: Siyasi arenada işim olmaz

BTO Başkanı Yavuz: Siyasi arenada işim olmaz

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Mahmut Yavuz, isminin son günlerde Balıkesir büyükşehir belediye başkan adaylığıyla anıldığını belirterek...

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Mahmut Yavuz, isminin son günlerde Balıkesir büyükşehir belediye başkan adaylığıyla anıldığını belirterek, siyasi arenada herhangi bir beklentisi ve hedefinin olmadığını söyledi. 
Yavuz, "Bir numaralı önceliğim, BTO ve Balıkesir iş dünyasıdır. Odamızın yeni hizmet binasına kavuşturulması ve mekan yetmezliğinden gerçekleştiremediğimiz bazı hizmetleri gerçekleştirir hale gelerek, Balıkesir iş dünyasının alnının akı bir kuruluş olmak, benim için iş dünyasına duyduğum bir borçtur." dedi. 
Yavuz, açıklamasında şöyle konuştu: "Balıkesir iş dünyasını temsilen aldığım bu görev süresince siyasetle, oda başkanlığı gereği olunması gereken yakınlık ve uzaklıkta durdum. Siyasi arenada bir beklentim ve hedefim bugüne kadar olmadı, şu anda da yoktur. Büyükşehir başkanlığı yarışında aklından ismimi geçirenlere teşekkür ederim. Bu doğrultuda benim yolum, onurla görev yaptığım BTO`ya ve Balıkesir iş dünyasına hizmet etmektir. Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanlığı. özellikle ilk dönem çok zor olacaktır. Bu yarışın içine girmeyi hedefleyen tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum. Sonuçta her seçmen gibi Balıkesir`i büyük hedeflerine taşıyacak bir başkanın seçilmesini ümit ederim."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli