Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BTO, sanayicileri ağırladı

BTO, sanayicileri ağırladı

Bandırma´da kurulması planlanan "Marmara Ana Metal ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" nin müteşebbis heyet üyeleri Bandırma Ticaret Odası (BTO)´nı ziyaret etti.

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, ?Havaya, suya, toprağa ve tüm canlılara duyarlı olmak kaydı ile çevre dostu olacak tüm yatırımları desteklediklerini ifade ederek, şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak yatırımlardan gurur duyarız.? dedi.
Balıkesir Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk ise 2 bin 200 dönümlük arazide demir, çelik ve makine üretimi yapılacağını aktardı.
Aşuk, "Bu bölgedeki yatırımların bölge ihracatına katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Biz de planlı sanayileşme ve kentleşmeden yanayız. Sanayi kuruluşlarının toprağa, suya ve havaya zarar vermemesi için ilgili mevzuatımızı titizlikle uyguluyor ve süreci yakından izliyoruz." dedi.
ATAK Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Çay, müteşebbis heyet adına yaptığı konuşmada "Buraya yatırım yapacak kuruluşlar olarak biz sadece çevreye değil, kendimize karşı da duyarlı olacağız. Havayı, suyu, toprağı kirletmeme kararlılığındayız. Türkiye´nin en büyük istihdam ve ihracat bölgesi olacağız." değerlendirmesinde bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: sanayicileri ağırladı
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu