Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BTO futbol turnuvasının şampiyonu Atalay takımı

BTO  futbol turnuvasının şampiyonu Atalay takımı

Bandırma Ticaret Odası´nın(BTO) 2017 yılı halı saha dostluk futbol turnuvası sona erdi.

Bandırma Ticaret Odası´nın(BTO) 2017 yılı halı saha dostluk futbol turnuvası sona erdi.
Marmara Halı Saha Tesislerinde, odanın üyeleri arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve dostluğu pekiştirilmesi amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvanın final maçından önce Bandırmanın üst düzey protokolü ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinden oluşan mavi ve beyaz takımlar karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı mavi takım 4-2 kazandı. Mavi takımın gollerinden ikisini, biri penaltıdan olmak üzere Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, birini Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kılkışlı, birini ise Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin attı. Beyaz takımın gollerinden birini Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, birini Eti Maden İşletmeleri Bor ve Asit Fabrikaları Bandırma İşletme Müdürü Özgür Saç, ikisini ise Bandırma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ersin Atıcı attı.
Karşılaşma hakemi Şenay Aydın, mavi takımdan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bandırma İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile beyaz takımdan Bandırma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ersin Atıcı´ya kırmızı kart gösterdi.
Ardından turnuvanın, Atalay takımı ile 9. Meslek Komitesi arasındaki final maçına geçildi. Şenay Aydın´ın yönetimindeki karşılaşmanın normal süresi 3-3 sonuçlanınca 5´er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. Bu arada bir gol daha atmayı başaran Atalay takımı maçı 4-3 kazanarak şampiyon oldu.
Maçın ardından turnuvanın ödül törenine geçildi.
Dostluk maçında oynayan üst düzey protokol ve sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin madalyalarını, Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol Rüzgar verdi.
Turnuvanın şampiyonu Atalay takımı, kupasını Kaymakam Günhan Yazar´ın elinden aldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, ikincilik kupasını 9. Meslek Komitesi takımına verdi.
En centilmen takım kupasını, 12. Meslek Komitesi takımı, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan´ın elinden aldı.
En centilmen futbolcu seçilen Cevahir Çakmak´a plaketini Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kılkışlı, 11 golle gol kralı olan Atalay takımı oyuncusu Hasan Yıldırım´a plaketini Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, maçları yöneten Şenay Aydın´a ise plaketini Bandırma Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek verdiler.
Ayrıca, turnuvayı yakından izleyen gazetecilerden Önder Balıkçı´ya, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Ahmet Pesen´e ise Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erol Rüzgar tarafından plaket verildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false