Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BTO, CHP Milletvekili Akın´ı konuk etti

BTO, CHP Milletvekili Akın´ı konuk etti

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Balıkesir Ticaret Odası´nı (BTO) ziyaret etti.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler Onur Ayan´a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ve Balıkesir´de hem siyasi hem ticari diyalogları geliştirmek için sarf ettiği çabayı takdir ettiğini iletti.
Başkan Ermişler ve konukları, ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreç, darbelerin ülke ekonomisine zararları, turizm sektörünün darbe sürecinden sonra yaşadığı sıkıntılar, Balıkesir halkının geçim kaynakları ve yaşadıkları geçim zorlukları, bu noktada siyasilere düşen görevler üzerine derin ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
Demokrasimize yapılan bu hain darbe girişiminin, ülkemize verdiği zararların yanı sıra Balıkesir´e de çok büyük zarar verdiğini belirten CHP Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan, milletçe dayanışma birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bugünlerin kısa sürede geride kalacağına, Türkiye´yi aydınlık yarınlara el birliği ile taşıyacağımıza inandığını belirtti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Milletvekili Akın konuk etti
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli