Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BTB Başkanı Sezgin:

BTB Başkanı Sezgin:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB) olağan genel kurulunda, yönetim kurulu başkanlığına yeniden M. RifatHisarcıklıoğlunun seçilmesi,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin(TOBB) olağan genel kurulunda, yönetim kurulu başkanlığına yeniden M. RifatHisarcıklıoğlu`nun seçilmesi, Bandırma Ticaret Borsası tarafından olumlu karşılandı. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu:
"Bilindiği gibi genel kurul öncesinde 365 Oda ve borsa, sayın RifatHisarcıklıoğlu`nu destekleme kararı almıştı. Buna paralel olarak da seçimde, 1740 delegenin oyuyla sayın Hisarcıklıoğlu, yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Sayın Hisarcıklıoğlu`nun, bu göreve bir kez daha seçilmesini son derece olumlu buluyoruz. Çünkü, daha önce de belirttiğimiz gibi biz, Borsa olarak sayın Hisarcıklıoğlu`nu kendimize her zaman için rol model olarak aldık. Yıllardır, Borsamıza verdiği desteğin yanı sıra önderlik, liderlik özelliklerini hep takdirle karşıladık. Sayın Hisarcıklıoğlu`nun, iş dünyasının bu son derece önemli kurumunun başında 4 yıl daha görev yapacak olmasının çok yararlı olacağına inanıyorum." 
SEZGİN, KONSEY`DE
Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Konseyi`ne seçildi. Sezgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nin (TOBB) 69. genel kurulunda, 30 kişiden oluşan konseye seçilirken, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Funda da, konseyin yedek üyesi oldu.
Konseyin başkanlığına ise Polatlı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Toklu, başkan yardımcılığına da Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman getirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli