Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BSO Seçimlerini Uğur kazandı

BSO Seçimlerini Uğur kazandı

Balıkesir Sanayi Odasındaki seçimleri Değişim Platformunun temsilcisi İsmail Uğur ve ekibi kazandı.

Balıkesir Sanayi Odası`ndaki seçimleri Değişim Platformunun temsilcisi İsmail Uğur ve ekibi kazandı. Mevcut Oda Başkanı Ahmet Kula`nın yeniden başkanlık için aday olduğu, Meclis Başkanlığını da Rona Yırcalı`nın yaptığı BSO`daki 17 meslek komitesinden 15`ini kazanan İsmail Uğur, BSO Meclisinde çoğunluğu elde edince başkanlığını da resmen ilan etmiş oldu. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur`un oğlu olan Turyağ A.Ş.`nin genç patronu İsmail Uğur, BSO seçimlerinde zafer kazandı. OSB`deki Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasında yapılan seçimlerde 600`ün üzerinde üye oy kullandı. Saat 17.00`de oy kullanma işleminin bitmesinin ardından tasnife geçildi. Yapılan sayımların sonucunda 17 Meslek Komitesinden 15`ini İsmail Uğur kazanırken 2 meslek komitesinde ise oyların eşit çıktığı, bunlarla ilgili kura çekimine gidileceği belirtildi. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından BSO Meclis Başkanı Rona Yırcalı İsmail Uğur`un yanına giderek kendisini kutlayıp başkanlığının hayırlı olmasını diledi. Rona Yırcalı`nın bu centilmen davranışı salondaki Değişim Platformu grubu tarafından ayakta alkışlanarak takdir edildi. İsmail Uğur`u, BSO başkan adayı Ahmet kula ile, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz ve Balıkesir ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula da tebrik ederek hayırlı olmasını diledi. 
Seçimlerin sonuçlarının açıklanmasıyla başkanlığı kesinleşen genç işadamı İsmail Uğur`un babası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, salonda kısa bir konuşma yaparak yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Edip Uğur, seçimlerde kaybedenin olmadığını, Balıkesir`in kazandığını söyledi. Uğur, oğlunu seçimlerde elde ettiği başarısından dolayı kutladı. BSO`nun yönetim kurulu başkanlığını garantileyen İsmail Uğur ise seçim dönemindeki başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarına teşekkür etti. BSO`daki yeni yönetim ve görev bölümünün önümüzdeki günlerde yapılıp kamuoyuna açıklanması, eski başkanın görevini yeni başkana devretmesi bekleniyor.
Bu arada, BSO`daki seçim sonuçları sırasında Rona Yırcalı aldığı acı bir haber ile üzüldü. Eniştesinin ölüm haberini alan Rona Yırcalı, İsmail Uğur`u tebrik ettikten sonra BSO`dan ayrılıp cenaze için İstanbul`a hareket etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli