Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BSO Başkanı Uğur, sanayi kültürünün önemine dikkat çekti

BSO Başkanı Uğur, sanayi kültürünün önemine dikkat çekti

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ile Karesi İlçesine bağlı muhtarları Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur'a ziyaret gerçekleştirdi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mürsel Sabancı ile Karesi İlçesine bağlı muhtarları Balıkesir Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur’a ziyaret gerçekleştirdi.
Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ve SGK Balıkesir İl Müdürü Ömer Çalışkan’ın da yer aldığı ziyarette, yeni torba yasayla gerçekleşen değişiklikler konusunda muhtarlara ve katılımcılara bilgi aktarıldı.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, konuklarına organize sanayi bölgesi ve Balıkesir sanayisi hakkında bilgi verdi. Muhtarlarımızın taleplerini de dinleyen İsmail Uğur, istihdam noktasındaki taleplerin bilinçli tercihlerle aşılabileceğini, bunun için de meslek liselerinin önemini katılımcılara anlattı.
Balıkesir sanayisinin gelişmesine en önemli katkılardan birinin de kentimizde sanayi kültürünün oluşturulması olduğunu vurgulayan İsmail Uğur, 24 saat mantığında çalışan fabrikalara hizmet vermek için daha profesyonel yaklaşım sergilenmesi gerektiğini belirtti.



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli