Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BSO üyesi 27 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasına girdi

BSO üyesi 27 şirket Türkiye´nin en büyükleri arasına girdi

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyesi 27 şirket ülkemizin en büyükleri arasında yer almayı başardı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyesi 27 şirket ülkemizin en büyükleri arasında yer almayı başardı.
İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye´nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu çalışmasının 2016 yılı sonuçları açıklandı. Balıkesir Sanayi Odası üyesi 27 şirket ülkemizin en büyükleri arasında yer almayı başardı.
Balıkesir sanayi Odası üyesi 27 şirketin ülkemizin en büyükleri arasında yer almasını değerlendiren BSO Başkanı İsmail Uğur, ?Ülkemizin 2023 hedeflerinden 500 milyar dolar ihracat ve kişi başı 25 bin dolar gelire ulaşmak adına fedakarca çalışan bu başarıyı yakalayan tüm firmalarımızı ve firmalarımızın başarısında pay sahibi tüm çalışanlarını kutlar, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını dilerim.? dedi.
İşte! İSO 500 2016 listesinde yer alan BSO üyesi şirketler:
?Türkiye Şeker Fabrikaları, Kastamonu Entegre Ağaç, Eti Maden İşletmeleri, Enerjisa Enerji Üretim, Banvit Bandırma Vitaminli Yem, Tiryaki Agro Gıda, Akçansa Çimento, Sarten Ambalaj, Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik, Sofra Yemek, Cargill Tarım ve Gıda, Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler, Savola Gıda, Başhan Tarımsal Ürünler, Limak Batı Çimento, Balıkesir Elektromekanik, Tarım Kredi Yem, BAGFAŞ Bandırma Gübre, Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık, Yarış Kabin, Tamek Gıda, Bien Yapı Ürünleri, Teksüt Süt Mamülleri, Bursa Beton, Bupiliç Entegre Gıda, Torunlar Gıda.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli