Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BSO üyesi 26 firma büyüklüğü ile dikkat çekti

BSO üyesi 26 firma büyüklüğü ile dikkat çekti

İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ?Türkiye´nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu? çalışmasının 2015 yılı sonuçları açıklandı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ?Türkiye´nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu? çalışmasının 2015 yılı sonuçları açıklandı.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) üyelerinden 26 firma ülkemizin en büyükleri arasında yer almayı başardı.
Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Başkanı İsmail Uğur, bu sonuçla ilgili yaptığı açıklamada, ?Ülkemizdeki istikrar ve güven ortamında bu başarıyı yakalayan tüm firmalarımızı ve firmalarımızın başarısında pay sahibi tüm çalışanlarını kutlar, önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını dilerim? dedi.
İSO 500 2015 listesinde yer alan BSO üyesi şirketler: ?Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş., Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş., Enerjisa Enerji Üretim A.Ş., Akçansa Çimento San. ve Tic. A.Ş., Sarten Ambalaj San. ve Tic. A.Ş., Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş., Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Limak Batı Çimento San. ve Tic. A.Ş., Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş., Yudum Gıda San. ve Tic. A.Ş., Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler San. ve Tic. A.Ş., Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş., Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama San. ve Dış Tic. A.Ş., BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş., Hastavuk Gıda Tarım Hayvancılık San. ve Tic. A.Ş., Yarış Kabin San. ve Tic. A.Ş., Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş., Tamek Gıda ve Konsantre San. ve Tic. A.Ş., Assan Panel San. ve Tic. A.Ş., Teksüt Süt Mamülleri San. ve Tic. A.Ş., Torunlar Gıda San. ve Tic. A.Ş., Bupiliç Entegre Gıda San. Tic. A.Ş., Bursa Beton San. ve Tic. A.Ş.? Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli