Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BSO Başkanı Uğur´dan Ayvalık ziyareti

BSO Başkanı Uğur´dan Ayvalık ziyareti

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ve yönetim kurulu üyesi Hakan Kayaalp, Ayvalık İlçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında BSO üyeleri Zeysan Zeytinyağı Zeytin Ürünleri A.Ş., Yudum Gıda Sanayi A.Ş., Sarten Ambalaj Sanayi A.Ş.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ve yönetim kurulu üyesi Hakan Kayaalp, Ayvalık İlçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında BSO üyeleri Zeysan Zeytinyağı Zeytin Ürünleri A.Ş., Yudum Gıda Sanayi A.Ş., Sarten Ambalaj Sanayi A.Ş., Özgün Zeytin Zeytinyağı A.Ş. ve Model Gözlük Sanayi Ltd. Şti. yi ziyaret ettiler.
Uğur, Ayvalık´ta geçtiğimiz günlerde yaşanan afet nedeniyle firma temsilcilerine geçmiş olsun dileğinde bulunup sıkıntılarını dinledi.
Bir araya geldiği firma yetkililerine, zor zamanlarda birlikte olabilmenin önemine değinen Uğur ?Ayvalık büyük bir sel felaketine maruz kaldı. Allah tekrarından korusun. Bugün Ayvalık´ta ki üyelerimizi ziyaret ettik. İncelemelerde bulunduk. Firma temsilcilerimizden yaşananları, sonrasındaki kurtarma faaliyetlerini dinledik ve yerinde inceledik. Büyükşehir Belediyesi´ne çok teşekkür ediyorum. İtfaiyesi, BASKİ´si ve tüm ekipleriyle ciddi anlamda temizleme ve kurtarma çalışmalarında etkili oldular. Sanayicilerimiz de bu destekler için teşekkürlerini ilettiler. Ayvalık´taki sanayicilerimizin yaraları inşallah en yakın zamanda sarılmış olacak ve üretime geçecekler diye umut ediyorum? diye konuştu. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli