Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BSO Başkanı Eğinlioğlu Ankara´da

BSO Başkanı Eğinlioğlu Ankara´da

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, TOBB Delegeleri, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilcanlı ve Meclis Başkan Yardımcısı Ergin Birgül, beraberlerindeki heyet ile birlikte Ankara´ya giderek burada TOBB Başkanı M.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, TOBB Delegeleri, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilcanlı ve Meclis Başkan Yardımcısı Ergin Birgül, beraberlerindeki heyet ile birlikte Ankara´ya giderek burada TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nu makamında ziyaret etti.
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, ?Burası sizin kendi yeriniz. Allah önümüzdeki 4 yıl herkese ağız tadıyla seçildiği bölgeye hizmet etmeyi nasip etsin. Sizler kendi şehrinizin ekonomi liderisiniz. Ben Türkiye´de 365 oda / borsayı gezen ilk TOBB Başkanıyım. Biz hizmeti herkese eşit yapmak zorundayız. Mezhebi, dini, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm üyelerimize hizmet etmek zorundayız. Hepimizin farklılıkları var ama farklılıklarımızı dışarıda bırakmalıyız? dedi.
Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ise konuşmasında ?Çok demokratik ve Sanayi Odalarına yakışan güzel bir seçim atlattık. Sayın Başkanın daveti üzerine buradayız. Burada olmaktan mutluyuz. Umarım bundan sonraki çalışmalarımıza da birlikte beraber olarak, bu çalışmaları devam ettireceğiz? dedi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkanı Eğinlioğlu Ankara
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu