Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BSO 7. İstişare toplantısı Edremit´te yapıldı

BSO 7. İstişare toplantısı Edremit´te yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) 7. Ekonomik İstişare Toplantısı Edremit´te yapıldı.

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) 7. Ekonomik İstişare Toplantısı Edremit´te yapıldı. Güre Mahallesi´nde ki Adrina Otel´de gerçekleştirilen toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile Edremitli Sanayi Odası üyeleri katıldı.
Sanayi Odası üyesi sanayicilerin sorunlarını anlattığı toplantıya sorulara yanıt vermek için çeşitli kurumların Balıkesir il müdürleri de katıldı. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur´un açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, sorunların yerinde tespiti açısından bu tür organizasyonların verimli olduğuna dikkat çekip, Edremitli sanayicilerin bir araya geldiği bu organizasyondan Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ve oda yetkililerini kutladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Edremitli sanayicilere Körfez´deki yatırımlar ve hedeflenen projelere ilişkin bilgiler verdi. Başkan Uğur, gündüz Edremit Belediyesi´ne yaptığı ziyarette, Kamil Saka ile Edremit´in beklentilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunduklarını, Saka´nın ilçenin meydan eksiğine dikkat çektiğini, mevcut otogarın bulunduğu yerde geniş bir meydan yapılmasına karar verdiklerini açıkladı.
Uğur, ayrıca BASKİ´nin Edremit´te yapacağı yeni yatırımlarla ilgili bilgileri aktardı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli