Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BSMdeki gösteride evlenme teklifi sürprizi

BSMdeki gösteride evlenme teklifi sürprizi

Balıkesir Sanat Merkezinde (BSM) geçtiğimiz Cumartesi akşamı oynanan Yedi Kocalı Hürmüz oyununun sonunda hiç beklenmedik bir evlenme teklifi geceye damga vurdu.

Balıkesir Sanat Merkezi`nde (BSM) geçtiğimiz Cumartesi akşamı oynanan Yedi Kocalı Hürmüz oyununun sonunda hiç beklenmedik bir evlenme teklifi geceye damga vurdu.
Kuşadası ekibi Elifname Tiyatrosu tarafından sergilenen "7 Kocalı Hürmüz" isimli muhteşem bir oyunun ardından oyuncular selam verdikten hemen sonra açılan sürpriz "Sibel Benimle Evlenir misin?" pankartı, sahneden seyircilerin arasında ki bir yere bir evlenme teklifi yolladı.
Daha sonra şaşkınlık içinde sahneye gelen bayan, kalabalık seyirci topluluğunun "Evet, Evet" sesleri ile şok anından bir anlığına çıkarak "Evet" diyebildi ve böylece Balıkesir Sanat Merkezi`nde ikinci defa yaşanan evlenme teklifi de başarıyla sonuçlanmış oldu.
18 kişilik bir ekiple ve kendilerine minibüs desteği sağlayan Kuşadası Belediyesi`nin yardımıyla BSM`ye gelen Elifname Tiyatrosu ekibi, sergiledikleri Yedi Kocalı Hürmüz oyunu ile Balıkesir`in tiyatro izleyicilerine harika bir akşam yaşatmış oldu.
4 Mayıs`ta yeniden BSM`de olacaklarını söyleyen Elifname Tiyatrosu ekibi "Azade" isimli çocuk gelinler ile ilgili bir oyun oynayacaklarını ve bu defa güldürmeyeceklerini, tam aksine herkesi çok duygulandıracakları bir oyun ile sahne alacaklarını söyledi. Seyircilere mendilinizi alın gelin diyen ekip bu bir "oyun değil adeta 3. sayfa haberi, bu bir ağıt" diyerek 4 Mayıs da herkesi dram konulu muhteşem bir oyunun beklediğini ve herkesin mutlaka gelmesi gerektiğini kaydettiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false