Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bravo, Niyazi Gülhan!

Bravo, Niyazi Gülhan!

Erdekli antrenörün de görev yaptığı İşitme Engelliler Atletizm Takımı Avrupa ikincisi oldu.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve İşitme Engelliler Atletizm Milli Takımı Antrenörü Niyazi Gülhan, sona eren Avrupa Şampiyonası’nı değerlendirdi. Şampiyonadan başarılı bir sonuçlarla döndüklerini vurgulayan Gülhan, şunları söyledi:
“15 ülkenin katıldığı böylesine büyük bir şampiyonada İşitme Engelliler Atletizm Milli Takımımız ile bireysel birincilikler, ikincilikler ve üçüncülükler kazandık. Takım olarak da Avrupa ikincisi olduk. Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşı’mızı okuttuk. Bu büyük şampiyonada Atletizm Milli Takımı’na antrenörlük yaptığım için çok mutluyum. Bu şampiyonada 4 antrenör arkadaşımla birlikte büyük bir özveriyle çalıştık. Şimdi önümüzde, beş ay sonra Polonya, Almanya, ya da Hollanda’da yapılacak Salon Atletizmi Avrupa Şampiyonası var. Takımımızı, bu şampiyonaya çok iyi hazırlayıp, ülkemize daha fazla madalya kazandırmayı hedefliyoruz.”
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, 2020 Olimpiyatları için 27 Ağustos-11 Eylül 2014 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olimpik hazırlık kampına Balıkesir’den 5 sporcunun davet edildiğini belirten Gülhan, şöyle konuştu;
“Hazırlık kampına benimle birlikte sporcularımdan Aleyna Çakmak ve Hilayda Arslan da davet edildi. Ancak çok yoğun bir yaz dönemi geçirmemiz nedeniyle federasyonumuzdan özel bir ricada bulunduk. Bu kampı, Balıkesir’deki 3 sporcumuzun da katılımıyla Erdek’te gerçekleş tireceğiz. Bu kampta sporcularımızın gelişimleri bilimsel olarak test edilecek. Olimpik yarışlar hakkında bilgiler verilecek. Bizim için çok önemli bir kamp olacak. Uzun yıllar verdiğimiz emeğin karşılığında kazandığımız başarılarla bu kampı hak ettiğimizi düşünüyorum. Emeklerimizi ve başarılarımızı göz ardı etmeyen tüm yetkililere ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.”



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı