Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Böyle Baba mı Olur?

Böyle Baba mı Olur?

4 Yaşındaki oğlunu önce öldürdü sonra arkadaşları ile alem yaptı

Edremit ilçesinde 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren ve öldürdükten 2 hafta sonra jandarmaya teslim olan Hüseyin Ersezgin´in çocuğunu toprağa verdikten günler sonrasında gece kulüplerine gittiği ve arkadaşları ile içkili piknikler yapıp bol bol neşeli fotoğraflar çektirdiği iddia edildi.
Kuzey Efe´nin annesi Melis Dilan Ersezgin´in (25), tutuklanan eşinin cep telefonunu aylar sonra açıp incelediğinde gördükleri karşısında adeta kanı dondu.
Bilindiği gibi; Edremit ilçesinde 6 Şubat 2018 tarihinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 4 yaşındaki Kuzey Efe´nin, ağız ve burnunun kapatılarak boğulduğu ortaya çıkmıştı. Olaydan 2 hafta sonra jandarma karakoluna giden 26 yaşındaki baba Hüseyin Ersezgin, çocuğunu arabayla gezdirdiği sırada eliyle ağzını kapatarak öldürdüğünü itiraf edince tutuklandı. Kuzey Efe´nin esrarengiz ölüm nedeni Bursa Adli Tıp Kurumu´ndan gelen ağız ve burnundan nefes almasının engellenmesi sonucu öldüğünü belirten rapor ile kesinlik kazandı.
Kuzey Efe´nin annesi Melis Dilan Ersezgin´in, oğlunu öldürdüğünü itiraf ettikten sonra tutuklanan eşinin cep telefonunu aylar sonra açıp incelediğinde gördükleri karşısında adeta kanı dondu. Katil zanlısı Hüseyin Ersezgin´in oğlu Kuzey Efe´yi toprağa verdikten günler sonra içkili piknik sofralarında gülümseyen fotoğraflarını bulan Melis Dilan Ersezgin bir kez daha yıkıldı.
Yaşadıklarını isyan ederek anlatan anne Melis Dilan Ersezgin, "Telefondan neler fark ettim. Sürekli pavyona gidiyormuş. 6 aydır pavyona gidiyormuş. Çok kötü ortamlarda videoları var. Kuzey´den, oğlumdan sonra gidip dağda bayırda alkol almış. Sanki beni, oğlumu hiç gömmemiş gibi. Çok bilmiyorum. O fotoğraflar o zamanlara ait. Zaten tarihleri ile var elimde? dedi.
Gözyaşları ile yaşadıklarını anlatan Melis Dilan Ersezgin, "Ben anlam veremedim. Gerçekten dedim ne olursa olsun böyle bu kadar rahat, hiç bir şey olmamış gibi nasıl yaşamına devam edebilir bir insan? Benim çevremdeki insanlar bile etkilendiler. Bizim yanımızda oldular. Yası çeken biziz ama onlar da bizlerle beraber yas çektiler. Gülemedi insanlar, o nasıl kalkıp da dağa bayıra gidip içki sofrası yapıp da fotoğraf çekebiliyor? Ben bunu gerçekten anlamıyorum. Bu nasıl bir vicdan, bu nasıl bir babalık. Babalık için önce insan olması gerekiyor." sözleriyle tepkilerini dile getirdi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Böyle Baba Olur
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli