Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Boşanmak isteyen karısını öldürdü

Boşanmak isteyen karısını öldürdü

Edremit ilçesinde, sabah işe gitmek için yola çıkan bir kadın, ayrılmak üzere olduğu kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

Edremit ilçesinde, sabah işe gitmek için yola çıkan bir kadın, ayrılmak üzere olduğu kocası tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. 2 çocuk annesi kadının, gece polisi arayıp "Kocam kapıma dayandı" diyerek yardım istediği, polisin ise adamı bulamayınca oradan ayrıldığı ortaya çıktı.
Edremit ilçesinde, 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Aygün Y., boşanma davası açtığı 46 yaşındaki eşi B.Y. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Geçtiğimiz gün saat 22.30 sıralarında polisi arayan Aygün Y., kendisini aldattığı için boşanma davası açtığı, bir süredir ayrı yaşadığı eşi B.Y.´nin Camivasat Mahallesi´ndeki bir apartmanın üçüncü katında bulunan evinin kapısına dayandığını belirtip, yardım istedi. Söz konusu adrese gelen polis ekipleri, B.Y.´yi bulamayınca oradan ayrıldı. Ancak, aynı apartmandaki erkek kardeşinin evine girdiği ve geceyi burada geçirdiği belirlenen B.Y., iddiaya göre eşinin evden çıkmasını bekledi. Sabah evinin yakınında, garson olarak çalıştığı lokantaya gitmek için evden çıkan Aygün Y.´nin apartmanda önünü kesen B.Y., barışmak istediğini söyledi. Aygün Y. ise boşanma davası açtığı eşinin bu teklifini geri çevirdi.Sinirlenen B.Y. yanında taşıdığı ekmek bıçağını, apartmanın önünde iki çocuğunun annesini karnına rastgele saplamaya başladı. Kanlar içinde kalan Aygün Y. yere yığılırken, B.Y. kaçtı. Komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Edremit Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Aygün Y., doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Polis, olayın ardından B.Y.´nin yakalanması için çalışma başlattı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli