Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Borsaya da bu yakışır

Borsaya da bu yakışır

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, eski meclis başkan, başkan yardımcısı ve meclis üyelerine plâketler verdi. Yeni ve eski meclis üyelerinin eşleriyle katıldıkları t

Bandırma Ticaret Borsası yöneticileri, eski meclis başkan, başkan yardımcısı ve meclis üyelerine plâketler verdi. Yeni ve eski meclis üyelerinin eşleriyle katıldıkları tören, içten bir hava içinde geçti. Borsa satış salonunda gerçekleşen törende ilk konuşmayı Borsa Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek yaptı. Tunçbilek, önceki mecliste 4-8 yıllık zaman dilimleri içinde görev yapan arkadaşlarını her zaman gönüllerinde yaşatacaklarını vurgularken, "Onlarla birlikteliğimiz, bundan sonra da çeşitli platformlarda sürecektir" dedi. Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin de konuşmasında, eski mecliste 4-8 yıllık süreler içinde görev üstlenen arkadaşlarıyla önemli çalışma ve hizmetlere imza attıklarına dikkati çekerken, şu değerlendirmede bulundu:
"8 yıllık çalışma dönemimiz içinde Borsamız adına, tarihinin en başarılı çalışmalarını gerçekleştirdik. Her başarılı erkeğin arkasında, siz değerli eşleri bulunmaktadır. Bu başarının mimarları da sizlersiniz. Bandırma Ticaret Borsası, üyeleri ile birlikte ülkemizin çok önemli bir kurumu durumuna gelmiştir. Buna paralel olarak Bandırma`ya gelen konuklar, mutlaka Borsamıza uğramaktadırlar. Borsamızın, ülke düzeyinde yaptırım gücü ve ekonomik ağırlığı bulunmaktadır. Bugün, ülkemizdeki 113 Borsa içinde, işlem hacmi açısından ilk 9 Borsa arasında yer almamız, övünç kaynağıdır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de bize çok güvenerek, önemli görev ve sorumluluklar vermektedir. Artık hedefimiz, lisanslı depoculuk ve ürün ihtisas borsacılığına geçmektir. Hâlen, bu konularda ülkemizde yetki alan iki Borsadan biri olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, Borsa olarak çok büyük bir aileyiz."
Sezgin, ağustos ayında yapılacak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurulunda, kendilerine her zaman destek veren Yönetim Kurulu Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu`nu destekleyeceklerini sözlerine ekledi.
Ardından, Sezgin ve Tunçbilek, eski yöneticilere plâketlerini birlikte verdiler.
Plâket alan eski yöneticiler, şu kişiler oldu:
Ersin Koç(2005-2013 dönemi Meclis Başkanı), Nazmi Sarıtaş(2005-2013 dönemi Meclis Başkan Yardımcısı), Melih Önal(2009-2013 dönemi Meclis Üyesi), Coşkun Babadağ(2009-2013 dönemi Meclis Üyesi), Enver Özbek(2009-2013 dönemi Meclis Üyesi), Hasan Kaplan(2011-2013 dönemi Meclis Üyesi), Yahya Alak(2009-2013 dönemi Meclis Üyesi)
Törenin ardından, kentteki bir lokantada birlikte yenilen yemek, neşe içinde geçti. (Önder Balıkçı)


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli