Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Borsa, CHP ve AKP´yi bir araya getirdi

Borsa, CHP ve AKP´yi bir araya getirdi

Toplantıda Bandırma´nın geleceği tartışıldı

Bandırma Ticaret Borsası, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ilçe başkanları ve yönetim kurullarını bir araya getirdi.
Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, meclis başkanı İsmail Tunçbilek, Borsa yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıda Bandırma´nın sorunlarının çözümü ve daha gelişmiş bir Bandırma için gerçekleşecek çalışmalar değerlendirildi.
Borsa salonundaki toplantıda açış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, ülkemiz çevresinin bir ateş çemberi içinde bulunduğunu, bu ortamda ticaret yapmanın zor olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:
?Huzurlu bir coğrafyada değiliz. Oysa ticaret ve yatırım için öncelikle huzur ve istikrar gerekir. Bandırma da, çok önemli bir coğrafyada yer alıyor. Tarım ile iç içe bulunan bir kurumuz. Dünyadaki tüm gelişmelere ayak uydurmaya çalışıyoruz. Buna paralel şekilde, tarım ürünlerinin değil, bu ürünlerini el değiştirdiği bir sisteme biz de geçme yolundayız. Bandırma´nın her alanda gelişmesi için başta iki büyük siyasi partimiz olmak üzere bu kentte yaşayan herkesin, her çeşit siyasi hesapları bir yana bırakarak, el ele ve gönül gönüle çalışmaları gerektiğine inanıyorum.?
Ardından söz verilen CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, Bandırma´da her iki partinin de keskin ve sert bir siyaset yapmamaya özen gösterdiğini, Bandırma´nın çıkarları söz konusu olduğunda başta Balıkesir´in tüm milletvekilleri olmak üzere bir araya geldiklerini vurgularken, ?Bu konudaki duyarlılığımız bundan sonra da sürecek? dedi.
AKP Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı da konuşmasında, Bandırma´da keskin bir siyaset yapmaktan özellikle kaçındıklarını, birleştirici ve bütünleştirici bir çizgi izlediklerine dikkati çekerken, ?Zaten Bandırma´da yaşayanlar, kimseye biat etmez. Bandırma, biat kenti değildir. Özgür iradesiyle oy kullanır. Başarıya ulaşmanız için onların gönüllerini fethetmelisiniz. Bandırmayı el birliğiyle çekim merkezi yapmak zorundayız. Bugüne kadar Bandırmaya hep işgücü geldi. Artık, kentimize sermayeyi de çekmeliyiz. Bunun yolu ise Bandırmayı batıya doğru büyütmekten, kültür, spor ve siyaseti ile yeni bir Bandırma siyaseti izlemekten geçer? diye konuştu.
Haber :?Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Borsa araya getirdi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false