Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Borçlara getirilen kolaylık alkışlanır

Borçlara getirilen kolaylık alkışlanır

AK Parti iktidarının ülke ekonomisi adına çok anlamlı bir adım attığını söyleyen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, borçların yeniden yapılandırılmasıyla çok sayıda esnaf ve sanatkarın ağır borç yükünü üzerinden atacağını ileri

AK Parti iktidarının ülke ekonomisi adına çok anlamlı bir adım attığını söyleyen Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz, borçların yeniden yapılandırılmasıyla çok sayıda esnaf ve sanatkarın ağır borç yükünü üzerinden atacağını ileri sürdü.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Canbaz, kamu borçlarına getirilen ödeme kolaylığı ile ilgili gazetemize açıklamada bulundu.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Canbaz yaptığı açıklamada, esnaf ve sanatkara getirilen ödeme kolaylığını süper bir gelişme olarak kaydetti.
Resmi kurum ve kuruluşlara olan borçlarını ödeme zorluğu çeken esnaf ve sanatkarı düşünerek, hükümet tarafından alınan böyle bir kararı alkışladığını belirten Canbaz, bu karar tek kelimeyle `süper` dedi.  
Canbaz, devam eden konuşmasında, AK Parti hükümetinin aldığı bu karar esnafımızı ve sanatkarımızı sevindirdi. Şimdi esnaf ve sanatkarlarımız birikmiş kamu borçlarının büyük bir bölümünden kurtularak, rahat bir nefes alacaktır şeklinde konuştu.
AK Parti hükümetinin kamu alacaklarıyla ilgili aldığı kararın, vergi ve sigorta alacaklarıyla sınırlı tutulmayıp, elektrik, su, doğalgaz, yüksek öğrenim kredi ve harç borçları gibi çok sayıda borç kaleminin yanı sıra matrah artırımı ve stok beyanı gibi unsurları kapsamasının süper bir uygulama olduğunu vurgulayan Canbaz, kamu alacaklarının tahsili ve mükelleflerin vergi borçlarının yeniden yapılandırılması yönünde atılan adımı  AK Parti iktidarınca tarih yazılmıştır şeklinde değerlendirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı