Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bonzaiye karşı savaş açtı

Bonzaiye karşı savaş açtı

Olası Bonzai özentisi gençler duvar yazılarıyla uyarılıyor.

Olası Bonzai özentisi gençler duvar yazılarıyla uyarılıyor.
Erdek’li romanlar Bonzai ve benzeri uyuşturucuya karşı savaş açtı.
Erdek Belediye Hamamının bulunduğu caddede esnaflık yapan Gökmen Zengel, son günlerde gündeme gelen ve gençlerin ölümüne yol açan Bonzai zehrine savaş açtıklarını bildirdi.
Gökmen Zengel önderliğinde Bonzai ve benzeri türü uyuşturucu maddelerin kullanımı ve satımının sona erdirilmesi adına başlatılan eyleme vatandaşların büyük destek vermesi bekleniyor.

Zengel, son yıllarda kullanımı hızla yaygınlaşan sentetik uyuşturucu ‘Bonzai’ ile mücadeleye toplumun her kesiminin büyük destek vermesini beklediklerini belirtti.
Belediye Hamamı bitişiğinde bulunan kaynarca suyu çeşmesinin duvarında yer alan “Sonu Ölüm, Bonzai’ye Hayır” ve “Ölüme Hayır Yaşamaya Evet” yazılarıyla Bonzai ve benzeri türü uyuşturucuya karşı dikkat çekildi.
Son yıllarda kullanımı hızla yaygınlaşan sentetik uyuşturucu “Bonzai” ile ülke çapında mücadele başlatılırken, ilçemizde de son haber hamam sokağı esnafından geldi.
Belediye hamamının duvarına yazılan “Sonu Ölüm, Bonzai’ye Hayır” ve “Ölüme Hayır Yaşamaya Evet” yazılarıyla ilçemizde de uyuşturucuya savaş açıldı.
Seri katil olarak lanse edilen ve kullanımı hızla yaygınlaşan Bonzai’ye dikkat çeken Zengel, “Uyuşturucu, uyarıcı ve sakinleştirici etkisi olmadığı halde tüm organlara kalıcı zararlar veren delirterek ölüme götüren bonzai zehri ilkokul çağındaki çocuklara ulaşmıştır. Kıbrıs, Çin ve Suriye üzerinden geldiği belirtilen bu zehrin kullanımının ve satışının kesinlikle önlenmesi gerekir. Bizlerde Erdek’li romanlar olarak ülkemiz gündeminde çığ gibi derinden büyüyen bu önemli mücadelede aktif olarak rol alacağımızı bildiririz” diyerek sözlerini noktaladı.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı