Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bölgemizden 600 işçi alınacak

Bölgemizden 600 işçi alınacak

Bandırma OSB´deki firma, koltuk kılıfı üretmek için işçi başvurularını bekliyor

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi´nde(OSB) iki yıldan beri faaliyet gösteren ?ADİN Oto Donanım Sanayi ve Ticaret A.Ş.?, Bandırma, Erdek ve yöresinden 600 bay/bayan işçi alacak.
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Nissan, Renault ve Ford için koltuk kılıfı üreten, kısa sürede 600 kişiye iş olanağı sağlayacak firmada görev almak üzere deneyimli/deneyimsiz, bay/bayan dikiş operatörleri alınacağı açıklandı.
Bandırma Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi işbirliği içinde yürütülecek kurs programı kapsamında ilk başvurular 25 Nisan 2018 Çarşamba günü, Bandırma Hafza Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde(Eski Kız Meslek Lisesi) gerçekleştirildi. İlk gün 150 dolayında iş başvurusu gerçekleştirildi.
YAŞ VE ÖĞRENİM DURUMU KOŞULU YOK
İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, bu işe alınacak 600 kişi için yaş ve öğrenim durumu koşulu aranmadığını vurgularken şunları söyledi:
?Firma, işe alınacak kişilere vereceği eğitimle bu işi öğretecek. Bu nedenle başvuruda bulunacak kişilerin sadece ?Bu işi ben yaparım´ demeleri yetiyor. Hafsa Hatun Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi´nden bu yıl 110 kızımız mezun olacak. Eğer isterlerse burada işleri otomatikman hazır. Fabrikada hâlen 6 gün, 3 vardiyada 400 kişi çalışıyor. Alınacak 600 kişiyle bu sayı bine yükselecek. Başlayan başvuruları eylül ayına dek almayı sürdüreceğiz.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bölgemizden işçi alınacak
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli