Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bölge müdürlüğü Balıkesir için şans

Bölge müdürlüğü Balıkesir için şans

12 Eylül Pazartesi gününden itibaren Bölge Müdürlüğü olan Halk Bankasını Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği yetkilileri ziyaret etti. EKKB Müdürü Erol Ayvaz, Halk Bankasının Balıkesirde Bölge Müdürlüğü olmasının...

12 Eylül Pazartesi gününden itibaren Bölge Müdürlüğü olan Halk Bankası`nı Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği yetkilileri ziyaret etti. EKKB Müdürü Erol Ayvaz, Halk Bankası`nın Balıkesir`de Bölge Müdürlüğü olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.
Esnaf ve Sanatkârları Kredi Kooperatifleri Bölge Birliği yetkilileri, Halk Bankası Bölge Müdürü Remzi Alan`ı ziyaret etti. 12 Eylül tarihinden itibaren Bölge Müdürlüğü statüsüne kavuşan Halk Bankası`nın kendileri için büyük şans olduğunu vurgulayan EKK Bölge Birliği Başkanı Erol Ayvaz, Bölge Müdürü Remzi Alan`a yeni görevinde başarılar diledi. Bursa Bölge Müdürlüğü`nden gelen Remzi Alan`la birlikte önemli çalışmalar yapacaklarını ifade eden EKK Bölge Birliği Başkanı Erol Ayvaz, " Balıkesir`e Bölge Müdürlüğü olması büyük bir şans. 19 bölgemiz var ve bu bölgelerimiz Halk Bankası`yla çalışıyor. Bölge Müdürlüğü`nün Balıkesir`de yer alması hizmetin ayağımıza gelmesini sağladı. 69 milyon TL`lik kredinin 66 milyon TL`sini üyelerimize dağıttık. Bu zamana kadar yakın ilişkiler yürüttüğümüz Bursa Bölge Müdürlüğü`nün ardından Balıkesir Bölge Müdürlüğü`yle de et- tırnak ilişkisiyle çalışmalarımıza başlayacağız. Bölge Müdürümüz Remzi Alan`a başarılar diliyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli