Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Boğaz turu için özel tekne kiralama şirketi Boğaz Çocuğu

Boğaz turu için özel tekne kiralama şirketi Boğaz Çocuğu

Boğaz turu yapmak için önünüzde 2 seçenek bulunuyor; ya günün belirli saatlerinde Ortaköy, Eminönü, Beşiktaş ve Üsküdar sahillerden hareket eden karışık katılımlı boğaz turlarına katılacaksınız ya da boğaz turu yapmak için özel tekne kiralama hizmeti vere

Boğaz turu yapmak için önünüzde 2 seçenek bulunuyor; ya günün belirli saatlerinde Ortaköy, Eminönü, Beşiktaş ve Üsküdar sahillerden hareket eden karışık katılımlı boğaz turlarına katılacaksınız ya da boğaz turu yapmak için özel tekne kiralama hizmeti veren şirketlerden destek alacaksınız. Amacınız sadece boğaz havası alarak zaman geçirmekse karışık turlara katılmanızda hiçbir sakınca yoktur ancak daha özel bir gün geçirmek istiyorsanız mutlaka tekne kiralama seçeneğini değerlendirmelisiniz. Bu bağlamda sizlere şirket önerisi olarak 15 yılı aşkın süredir İstanbul Boğazında saatlik ve günlük olacak şekilde tekne kiralama ve organizasyon hizmetleri veren Boğaz Çocuğu firmasını tavsiye edebiliriz

KİRALIK LÜKS TEKNE BOĞAZ ÇOCUĞU

Boğaz Çocuğu, İstanbul´da saatlik ve günlük olarak kiraya verilen tekneler içinde en güzel görünüme ve konfora sahip olanların başında gelmektedir. Bireysel ve kurumsal misafirlerini yüksek kalitede ağırlayabilmek için her türlü donanıma sahiptir. Tekneyi kahvaltı, yemek ve kokteyl menü hizmetleri de alarak kiralama imkanı olduğu gibi sadece tekne kiralama hizmeti alarak kendi yiyecek ve içeceklerinizi de yanınızda getirebilirsiniz. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirildiğinde şirketten garson hizmeti alınması gerekecektir ve 10 kişiye kadar olan gruplar için 1 garson yeterli olacaktır. Canlı müzik, masa süsleme, balon süsleme, lazer gösterisi ve benzeri hizmetlerin de şirketten alınma mecburiyeti yoktur, arzu edenler kendileri de organize edebilirler. Firma bu konularda misafirlerine gereken her türlü kolaylığı sağlıyor.

2 KİŞİLİK BAŞ BAŞA ORGANİZASYONLAR

Eşinizle ya da sevgilinizle baş başa olacağınız romantik ve huzurlu bir ortam arıyorsanız Boğaz Çocuğu sizlere 12 ay süresince yaz ve kış ayrımı olmadan kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Doğum günü kutlaması, evlenme teklifi ve yıldönümü organizasyonları için saatlik ve günlük kiralama yaparak sevgilinizle baş başa olacak ve hayatınızın en romantik dakikalarına imza atacaksınız. 2 kişilik turların yanında 10 kişiye kadar bireysel ve kurumsal tüm aktivitelerinizi bu lüks teknede organize edebilirsiniz. Bekarlığa veda partileri, adalar ve boğazda yüzme turları, fasıl geceleri, mezuniyet baloları, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için de sıklıkla tekne kiralama talepleri almaktadır.

TEKNE KİRALAMA PAKETİNİZİ OLUŞTURUN

Şeffaf bir fiyat politikası izleyerek tüm misafirlerinin güvenini kazanan Boğaz Çocuğu, tekne kiralama, menüler ve tüm ekstra hizmetler için talep ettiği net ücretleri bogazturu.com sitesindeki "fiyatlar" sayfasında paylaşmakta hiçbir sakınca görmüyor. Ayrıca "özel tekne kiralama" ve turların detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracından kişi sayısı, tur süresi, menü ve ekstra hizmet tercihlerinizi işaretleyerek de hızlı bir şekilde boğaz tekne kiralama paketinizi oluşturabilirsiniz. Evet, fiyat teklifi almak için kimseyle iletişim kurmanız gerekmiyor, bogazturu.com sitesine girip kendi tekne kiralama paketinizi kolay bir şekilde hazırlıyorsunuz. Rezervasyon yaptırmak için de ne de olsa çok var diye düşünüp son günlere bırakmayın. Yaz ayları ve hafta sonu günleri boğazdaki tekne kiralama talep yoğunluğunu da dikkate alarak mümkün olan en kısa sürede içinde rezervasyon işlemlerini tamamlamak için şirketle temas kurun. Rezervasyon yaptırmanız için ilk koşul boğaz turu organizasyonu için şirkete ödemeniz gereken toplam ücretin yarısını kaparo olarak göndermektir. Kaparo ödemesini almadan kesin rezervasyon yapmadıklarını da bilmenizde fayda var.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı