Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BJK eski As Başkanı Levent Erdoğan Erdekte

BJK eski As  Başkanı Levent Erdoğan Erdekte

Beşiktaş As eski Başkanı Avukat Levent Erdoğan, geldiği ilçemizde Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz ve sevenleriyle buluştu.

Beşiktaş As eski Başkanı Avukat Levent Erdoğan, geldiği ilçemizde Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz ve sevenleriyle buluştu.
Salı günü ilçemize gelen Avukat Levent Erdoğan beraberinde son dönem Başkan Adayı Nazmi Koca, Teknik Direktör Ziya Doğan ve yöneticiler kısa süreli bir ziyarette bulundular. 
Çaça Çay Bahçesinde misafir edilen Erdoğan ve beraberindeki heyetle görüşmelerde bulunan Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz Beşiktaş Spor Kulübüyle ilgili karşılıklı istişarede bulunulduğunu belirtti.
Karşılıklı, görüşlerin aktarıldığı sohbet sona erdikten sonra, Avukat Levent Erdoğan ve beraberindeki heyet ilçemizden ayrıldı.
Levent Erdoğan Kimdir ?
Beşiktaş`ın As eski Başkanı Levent Erdoğan, 71 yaşında olup Avukatlık yapmaktadır.
Türkiye`de yağlı güreşin en büyük destekçilerinden biridir. Başpehlivan Ahmet Taşçı`nın kıspetinin arkasında yazan `Av. Levent Erdoğan` ibaresiyle ilk olarak tanıdığımız Erdoğan, 2002`de kendi adını taşıyan, Türkiye`nin ilk gerçek yağlı güreş kulübünü kurarak ata sporuna hizmetlerini sürdürmektedir.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli