Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BJK Başkanı Orman, Erdek BJK Derneğinde

BJK Başkanı Orman, Erdek BJK Derneğinde

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz hafta sonunu Erdekte geçirdi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz hafta sonunu Erdek`te geçirdi.
Cuma günü Erdek-Artake Taş Restaurantta onuruna yemek verilen BJK Başkanı Orman, Cumartesi günü sabah sularında Erdek Beşiktaşlılar Derneği Lokalini ziyaret etti.
Erdek Beşiktaşlılar Derneği`nde Başkan M. Fatih Canbaz ile yönetim kurulu üyeleri tarafından konuk edilen Fikret Orman ve beraberindeki misafirlere kahvaltı ikramında bulunuldu.
Erdek`li Beşiktaşlılar ile sıcak sohbetlerin edildiği kahvaltılı toplantıda, BJK Başkanı Orman, kahvaltı sonunda taraftarlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Erdek`te, Beşiktaş`a gönül vermiş taraftarlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Başkan Orman, "İlginizden ötürü çok teşekkür ettiğini belirtti. 
Beşiktaşlılığın, kendi özü ve değerlerini ortaya koyduğu sürece Türkiye`nin en büyük camiası olduğunu gösterebilecek güçte olduğunu işaret eden Orman, "Böylesine büyük ve güçlü bir camiaya başkanlık yapmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Beşiktaş camiası çok daha iyi yerlere sizlerin destekleriyle gelecektir. Yapımı hızla devam eden stadımızı bir an önce bitirip mükemmel mabedimize kavuşacağız ve burada kaldığımız yerden yeni başarılara imza atmayı sürdüreceğiz." dedi.
Erdek Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ve üyeleri de, Orman`a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı