Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BJK As eski Başkanı Erdoğan Erdekte

BJK As eski Başkanı Erdoğan Erdekte

Beşiktaş As eski Başkanı Avukat Levent Erdoğan, geldiği ilçemizde Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbazla buluştu.

Beşiktaş As eski Başkanı Avukat Levent Erdoğan, geldiği ilçemizde Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mahmut Fatih Canbaz`la buluştu.
Beşiktaş`ın, 25 Mart`ta gerçekleşecek Olağanüstü seçim kongresine 6 gün kala yaşanan hareketliliğe her gün bir yenisi ekleniyor.
Kongreye sayılı günler kala, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlığı`na aday olan Fikret Orman`ı destekleyeceğini açıklayan BJK As eski Başkanı Avukat Levent Erdoğan, kongrede oy kullanacak 17 delegeye sahip bulunan Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M. Fatih Canbaz`la dernek lokalinde bir araya gelip, kendisinin neden Fikret Orman`ı destekleme kararı aldığını anlattı.
Erdoğan, gerekçe olarak şu ifadeleri kullandı:
"Daha önce de ifade ettiğim gibi Karadeniz`in yanında isminden rahatsızlık duyduğumuz kişiler olduğu taktirde kendisine destek vermeyeceğimizi beyan etmiştik. Gördük ki bu tutum devam ediyor. Bunun üzerine ben, ekibim ve derneklerde yer alan arkadaşlarımız Fikret Orman`ın yanında yer almamızın daha uygun olacağını belirttiler" dedi.
Fikret Orman`ın dışında, kongrede Bakırköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nazmi Koca ile Beşiktaş Dostları Derneği Başkanı Bülent Deriş`in yarışacağını kaydeden BJK As eski Başkanı Avukat Erdoğan`ın, ilçemize yaptığı ziyaretinde, Biga Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ersin Baykal`ın da eşlik etmesi dikkat çekti.
As eski Başkanı Erdoğan, Erdek Beşiktaşlılar Derneği ziyaretinde, Fikret Orman`ın Beşiktaş`ın başkanlığına seçildiği takdirde, İnönü Stadının yıkılarak, yerine 21. yüzyıla yakışır modern bir stat yapılacağını söyledi.
Kendisinin de yer alacağı Fikret Orman ve ekibi seçildiğinde, yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi vermeyi sürdüren Erdoğan, geçmiş yıllarda alt yapıya en büyük önemi veren Beşiktaş`ın yeniden özüne dönme çalışmalarını başlatacaklarını söyleyip mali durumu tehlikeli boyutlara ulaşan Beşiktaş`ın içinde bulunduğu dar boğazdan kesinlikle kurtaracaklarını anlattı.
Erdek Beşiktaşlılar Derneği Başkanı M. Fatih Canbaz`da, BJK As eski Başkanlarından Avukat Levent Erdoğan`a, Erdek`i ziyaret etmelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını paylaşıp, seçimde kendilerine başarılar dileyip, 25 Mart`ta kazanan tarafın kesinlikle Beşiktaş`ın olacağından kimse kuşku duymasın şeklinde konuştu.
Av. Levent Erdoğan kimdir?
Beşiktaş`ın As eski Başkanı Levent Erdoğan, 71 yaşında olup Avukatlık yapmaktadır.
Türkiye`de yağlı güreşin en büyük destekçilerinden biridir. Başpehlivan Ahmet Taşçı`nın kıspetinin arkasında yazan `Av. Levent Erdoğan` ibaresiyle ilk olarak tanıdığımız Erdoğan, 2002`de kendi adını taşıyan, Türkiye`nin ilk gerçek yağlı güreş kulübünü kurarak ata sporuna hizmetlerini sürdürmektedir.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false