Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BJK Eski Asbaşkanı Erdoğan Erdek´te

BJK Eski Asbaşkanı Erdoğan Erdek´te

İlk olarak Kartal Bakışı Platformu tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Erdek 18 Eylül Ortaokulu´na gelen ve bu okula bilgisayar ve çeşitli spor malzemeleri hediye eden BJK Kongre Üyesi Erdoğan´ı burada Erdek Belediyesi ve Erd

İlk olarak Kartal Bakışı Platformu tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Erdek 18 Eylül Ortaokulu´na gelen ve bu okula  bilgisayar ve çeşitli spor malzemeleri hediye eden BJK Kongre Üyesi Erdoğan´ı burada Erdek Belediyesi ve Erdekspor Kulübü Başkanı Hüseyin Sarı, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan, Erdek Beşiktaşlıllar Derneği Başkanı Fatih Mahmut Canbaz, 18 Eylül Ortaokul Müdürü Cumhur Duru ve öğrenciler karşıladı.

Burada yapılan törende söz alan  eski  Beşiktaş Asbaşkanı ve Kongre Üyesi Leven Erdoğan, tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarken "Tüm arkadaşlarım adına bizleri böyle sıcak bir şekilde karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür etmek istiyorum. Bizler yapmış olduğumuz bu sosyal projelerle gelecek nesillerde güölü bir Beşiktaş lobisi yaratmak istiyoruz. Bizlerin ardından gelecek olan nesillere Beşiktaş sevgisini aşılıyarak dinamik, güçlü ve yürekli yöneticiler yetiştirmeyi amaçlıyoruz."dedi.

/resimler/2015-11/21/2224452342079.jpg

Erdek Belediyesi ve Erdekspor Başkanı Hüseyin Sarı ise yaptığı kısa konuşmasında, yerel yönetimlere 2012 yılından önce olduğu gibi amatör sporlara sınırsız destek olailme imkanı sağlanmasının altını çizdiği konuşmasında, "Ben buradan Leven Erdoğan abimizin aracılığıyla tüm anadoluda amatör sporların yaşadığı bir sorunu dile getirmek istiyorum. Benim, Erdek Belediye Başkanlığımın  yanı sıra birde Erdekspor Kulübü Başkanlığı görevim var. Ancak 2012 yılında çıkan bir yasayla yerel yönetimlerin amatör sporlara olan desteği sınırlandırılarak mali sıkıntıların içinden çıkılmaz bir duruma getirildi. Yerel yönetimler 2012 yılından önce amatör sporlara sınırsız destek olabiliyorken yeni çıkan yasayla binde yedi bir payla sınırlandırılmıştır. Bu da tüm anadoluda bulunan amatör spor kulüplerinin elini ayağını bağlamaktadır. Sizler bu konularda bizlerden daha etkin isimlersiniz. Benim sizlerden ricam Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasarylı yöneticilerin bu konu üstünde durmasını ve siyasilerimize baskı uygulamasıdır. Yoksa ileriki nesillerde bu üç büyük kulübümüzde alt yapı sıkınıtsı yaşayacaktır. Çünkü anadolu sporcusu olmadan bir kulüp sadece  transferle başarı yakalama olanağı çok azdır" diye konuştu. Öğrencilere Beşiktaş kupaları dağıtılırken, Fenerbahçeli  Erdek Belediyesi ve Erdekspor Başkanı Hüseyin Sarı´ya da Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı Beşiktaş forması hediye edildi.

/resimler/2015-11/21/2225170780258.jpg

Armağan töreninin ardından eski Beşiktaş Asbaşkanı ve Kongre Üyesi Levent Erdoğan ve beraberinde ki heyet Erdek Beşiktaşlılar Lokalini gezerken, Erdoğan onurana verilen geceye katıldılar.

Taygun Ertan-Erdek(DHA)

/resimler/2015-11/21/2226112031519.jpg

 

 



Anahtar Kelimeler: Eski Asbaşkanı Erdoğan Erdek
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false