Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Bize sahip çıksınlar..

Bize sahip çıksınlar..

Bir yandan ilçenin hakkını savunmak, sorunlarının takipçisi olarak büyükşehirde Gönen´i temsil edeceksin, diğer yandan meclis üyesi olarak kendi bölgenin soruna duyarsız kalacaksın!

Bir yandan ilçenin hakkını savunmak, sorunlarının takipçisi olarak büyükşehirde Gönen´i temsil edeceksin, diğer yandan meclis üyesi olarak kendi bölgenin soruna duyarsız kalacaksın! Milli takıma seçilen iki sporcuları vermedikleri gerekçesiyle Büyükşehir Belediyespor tarafından turnuvadan ihraç edilen Gönen Güreş İhtisas Kulübü, Büyükşehir Meclis Üyelerinin ilgisini bekliyor. Önlerinin kesildiği yönündeki İddiaları doğrulayan GİK Başkanı Akif Doğan, ?5 tane Büyükşehir Meclis Üyemiz var. 1 tanesi de spor komisyonunda. Meclis üyelerimizden hiçbiri merak edip, neler yaşandığını sormadı. Gönen olarak tek istediğimiz, sorunlarımızı Büyükşehre taşıyarak, bize sahip çıkmaları? dedi.
Haftasonu Sındırgı´da düzenlenen turnuvadan 9 madalyayla dönen Gönen Güreş İhtisas Kulübü, ata sporu güreşte Gönen´in yüz akı olmaya devam ederken; Kulüp Başkanı Afik Doğan; kamuoyuna yansıyan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübünün önlerini kestiği şeklindeki iddiaları doğruladı.
Büyükşehir Belediyespor´un, Milli Takıma seçilen iki sporcularını alamayınca Gönen´i turnuvadan ihraç ettirdiğini belirten Doğan, ?Varlık içinde yokluk çekiyoruz. Bizim, çocuklarımız, kıt kaynaklarla yokluk içerisinde dereceler alıyor. Bu çok önemli. Büyükşehir belediyesinden bize bugüne kadar tek kuruşluk destek gelmedi.
Desteğin gelmemesi bir yana, başarılı sporcularımızı istediler. Alamayınca da Büyükşehir Belediyespor tarafından turnuvadan ihraç edildik.
Biz, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimizin bize sahip çıkmasını, sorunlarımızı Balıkesir´e taşımasını bekliyor ve istiyoruz. 5 tane büyükşehir belediye meclis üyemiz var. Meclis üyelerimizden bir tanesi de spor komisyonunda. Ancak, meclis üyelerimizden hiçbiri kapımızı çalıp, derdimizi sormadı. Sahipsiz kaldık? diye sitem etti.
Haber : Korkmaz Erdoğan



Anahtar Kelimeler: Bize sahip çıksınlar
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli