Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Birlik Başkanı Erol Ayvaz´dan ?2020 Moral Motivasyon? toplantısı

Birlik Başkanı Erol Ayvaz´dan ?2020 Moral Motivasyon? toplantısı

Balıkesir Balkonuk Center Tesisleri´nde 18 Ocak günü düzenlenen toplantıya, birliğe bağlı kooperatiflerin başkan, yönetici ve personellerinin yanı sıra, ilçemizden de Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, yönetim ku

Balıkesir Balkonuk Center Tesisleri´nde 18 Ocak günü düzenlenen toplantıya, birliğe bağlı kooperatiflerin başkan, yönetici ve personellerinin yanı sıra, ilçemizden de Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, yönetim kurulu üyeleri ile kooperatif personeli katıldı.

Toplantıda, Balıkesir S.S. 4. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz tarafından, Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş ile Erdek Halk Bankası Şube Müdürü Duygu Kaşmeroğlu´na, başarılı hizmetlerinden dolayı Teşekkür Plaketi takdim edildi.
Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, kendisine sunulan plaketi Erdek´li ortaklar adına aldığını belirterek, kendilerini böyle bir plaketle onurlandıran Birlik Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.
Balıkesir S.S. 4. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz ise, düzenledikleri bu toplantıda 2019 yılını değerlendirildiğini söyleyip, Halk Bankası Bölge Koordinatörü Dr. Gökhan Sümer, Balıkesir´in ilçelerinde hizmet veren Halk Bankası´nın 17 şube müdürlerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Hbaer : Mehmet Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı