Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bir gecede 2 işyeri soyuldu

Bir gecede 2 işyeri soyuldu

Erdekte bir gecede iki farklı noktadaki işyerlerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyerlerinde bulunan eşyaları alarak kayıplara karıştı.

Erdek`te bir gecede iki farklı noktadaki işyerlerine giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, işyerlerinde bulunan eşyaları alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgiye göre; kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından evvelki gece sabaha karşı Yalı Mahallesi Zafer Sokak`ta bir lokanta ile yine aynı mahallede bu kez Habitat Caddesi üzerinde bulunan bir berber dükkanı soyuldu.
Edinilen bilgiye göre, lokantadan, bir adet LCD televizyon ile işyerine ait olan yazar kasanın çalındığı öğrenilirken, hırsızlık olaylarının yaşandığı belirtilen diğer işyeri olan berber dükkanından ise bilgisayar ile LCD televizyon çalındığı belirtildi. 
Meydana gelen hırsızlık olaylarında iki işyeri sahibinin de polise gidip şikayetçi oldukları öğrenildi. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı polis ekiplerinin hırsızlık olayı ile ilgili başlattığı soruşturmaları devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli