Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bir Ayda 30 operasyon

Bir Ayda 30  operasyon

Balıkesir polisi zehir tacirlerini yok etmeye kararlı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler son 1 ay içinde, Balıkesir ve ilçelerinde özellikle uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak 30 ayrı operasyona imza attı.
Yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde sattıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen toplam 85 şüpheli yakalandı.
Şüphelilerin ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda, uyuşturucu maddenin yanında, silah ticareti yaptıkları da tespit edildi.
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 16'sı tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.   
Polisten yapılan açıklamada ele geçirilen malzemeler: 669 paket satışa hazır bonzai maddesi, çok sayıda satışa hazır vaziyette 2500 gram esrar maddesi, 562 adet sentetik uyuşturucu hap, 56 kök kenevir bitkisi 1 adet uyuşturucu tartımında kullanılan hassas terazi, çok sayıda uyuşturucu satışında kullanılan boş paketler, 6 adet ruhsatsız tabanca, 96 adet tabanca mermisi, 16 adet ruhsatsız kısa ve seyyar dipçikli otomatik ve pompalı tüfek.
Balıkesir polisi yaptığı açıklamada, Balıkesir ve genelinde gençliği zehirleyen ve uyuşturucuya özendiren şahıslara yönelik olarak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini açıklarken, halkımızın emniyet birimlerine ilettiği şikayet ve ihbarların en ince ayrıntısına kadar titizlikle araştırılıp en etkili şekilde sonuçlandırıldığını kaydetti.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli