Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bir kıvılcım dükkânı küle çevirdi

Bir kıvılcım dükkânı küle çevirdi

Bandırma ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi´nde bulunan inşaat malzemeleri satan bir dükkânda gece saat 02.00 sularından çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.

Bandırma ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi´nde bulunan inşaat malzemeleri satan bir dükkânda gece saat 02.00 sularından çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Yangında dükkân kullanılamaz hale gelirken içeride bulunan oksijen tüplerinin patlaması nedeniyle çevre dükkânlarda ve park halindeki araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Yangına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı´na bağlı Bandırma, , Erdek, Gönen, Manyas, Susurluk ve Karesi Grup Amirlikleri ile Edincik ve Aksakal müfrezelerinden çok sayıda itfaiye aracı ile ekip müdahale etti. Yangını söndürme çalışmaları sabah saatlerine kadar devam etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yetkililerden alınan bilgiye göre;  yangının elektrik tesisatından çıkan kıvılcım nedeniyle meydana geldiği, ilk olarak yanıcı malzemelerin tutuşmasının ardından daha sonra içeride bulunan oksijen tüplerin patladığı ve yangının hızla dükkâna yayıldığı belirtildi. Tüplerin patlamasıyla da çevre dükkânlarda ve park halinde bulunan araçlarda maddi hasar oluştu. 

Tufan DALGIÇ/BANDIRMA 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli