Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BİR BABANIN EN ZOR ANI

BİR BABANIN EN ZOR ANI

Gönen´de Eşi, iki kızı ve torunuyla katıldığı düğün gecesi kabusa döndü..

Gönen´de Eşi, iki kızı ve torunuyla katıldığı düğün gecesi kabusa döndü.. Ailesi ile birlikte katıldığı düğünden başka bir düğüne gitmek için yola çıkan Nizamettin Gündoğdu´nun kullandığı 10 CDU 19 plakalı özel araç kaza yaptı. Kazada, Gökçen Gündoğdu (30) yaşamını kaybederken, ağır yaralanan Zeynep Gündoğdu(19) Bandırma Devlet Hastanesine, Selçuk Tartıcı (10)? ise Balıkesir Tıp Fakültesine kaldırıldı.
Gönen Çoban Et Kır Bahçesindeki düğünden başka bir düğüne yetişmeye çalışan Nizamettin Gündoğdu, kullandığı özel aracıyla Gönen-Bandırma yolunda kaza yaptı. Eşi, iki kızı ve torunu ile birlikte düğüne katılan Nizamettin Gündoğdu´nun kavşağa ters yönden girince kazayı yaptığı öğrenildi.
Araçta bulunan 30 yaşındaki Gökçen Gündoğdu, olay yerinde yaşamını kaybederken, Gökçen Gündoğdu´nun ağır yaralanan 10 yaşındaki oğlu Selçuk Tartıcı Balıkesir Tıp Fakültesine, Zeynep Gündoğdu ise Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazada yaşamını kaybeden talihsiz genç kadın ise Çarşı Camiinde kılınan ikindi namazına müteakiben son yolculuğuna uğurlandı.
Gönen Postası



Anahtar Kelimeler: BABANIN
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı