Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Binehan Köklü, Somaspor´un gözdesi

Binehan Köklü, Somaspor´un gözdesi

Devre arasında Erdekspor´dan transfer edilen 20 yaşındaki Binehan Köklü, Somaspor forması altında başarılı bir dönem yaşıyor.

Devre arasında Erdekspor´dan transfer edilen 20 yaşındaki Binehan Köklü, Somaspor forması altında başarılı bir dönem yaşıyor.
Genç futbolcu Köklü, Ayvalıkgücü Belediyespor´un altı maçlık galibiyet serisine attığı golle son verdi.
Erdek Belediyespor alt yapısından yetişen ilçemiz gençlerinden Binehan Köklü, ligin ikinci devresinde transfer olduğu Somaspor´a çabuk uyum sağladı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grup 17. hafta maçlarında gözler ve kulaklar, Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı´nda oynanan Ayvalıkgücü-Somaspor maçındaydı.
Somaspor adına altın vuruş Binehan Köklü´den geldi
Grubunda 3. sırada yer alan, zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmada Somaspor, ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor´u, 45. dakikada Gideon Adinoy Sani ve 70. dakikada Hasan Binehan Köklü?nün golleriyle 2-1 yenmeyi başardı.
Somaspor, aldığı bu galibiyetle ligin ilk devresinin üçüncü haftasında evinde 2-1 yenildiği rakibinden rövanşı aldı.
Ayvalıkgücü Belediyespor, altı maçlık galibiyet serisini Somaspor karşısında yitirirken, Somaspor, on iki haftalık yenilmezlik unvanını on üçüncü haftaya taşımış oldu
Somaspor´un yıldız futbolcusu Binehan Köklü, Ayvalıkgücü Belediyespor maçında oynadığı futbolla adeta göz kamaştırdı.
Forvet oynamasına rağmen sahada basmadık yer bırakmayan Binehan Köklü, takımı adına attığı ikinci golle maça damgasını vurdu.
Sergilediği göze hoş gelen futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanan genç futbolcu Binehan Köklü´ye taraftarlardan büyük destek geliyor. Kısa sürede taraftarın sevgilisi durumuna gelen Köklü, daha şimdiden birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı.
Binehan Köklü, performansı hakkında şunları söyledi:
?Sezona, doğup büyüdüğüm memleketimin takımı Erdekspor formasıyla başladım. Ancak orada çıktığım 12 maçta sadece iki gol atabildim. Bir türlü istediğim performansa ulaşamadım. Devre arasında şampiyonluğa oynayan Somaspor´un transfer önerisini hiç düşünmeden kabul ettim. Hiç uyum sorunu yaşamadığım Somaspor formasıyla çıktığım dört maçta iki gol atma şansını yakaladım. Kulübümde arkadaşlık ortamı çok güzel olup, tek yürek durumunda mücadele ediyoruz. Bana olan ilgi, beni maçlara daha da ayrı motive ediyor. Arkadaşlarım ile birlikte terimizi son damlasına kadar akıtarak formamızın hakkını vermeye çalışıyoruz.?
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı