Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bigadiç´li genç muhtardan anlamlı duyarlılık

Bigadiç´li genç muhtardan anlamlı duyarlılık

Bigadiç İlçesi İlyaslar Mahalle Muhtarı Fatih Zorlu, yarım asırlık tarihi İlyaslar Camii´nin, minaresini, ahşap çatısını ve kiremitlerini yenileme çalışması başlattı.

İlyaslar Mahallesi sakinleri, mahalleyi ilgilendiren tüm işleri, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden birlik ve beraberlik içinde yapıyor. Mahalle Muhtarlığından yapılan imece çağrısıyla toplanan mahalleliler, birlikte çalışarak, işlerin hem kısa zamanda hem de en az maliyetle tamamlanmasını sağlıyor.
Muhtar Zorlu: ´´Birlikte, el ele vererek çalışmak iyi oluyor´´
İlyaslar Mahallesi Muhtarı Fatih Zorlu ´´Üzerinde çalışmakta olduğumuz yarım asırlık tarihi olan İlyaslar Camisinin minaresini, ahşap çatısını ve kiremitlerini yeniliyoruz. Devletimizden 1 kuruş bile talep etmeden yardım almadan, imece usulü para toplayıp yine imece usulü çalışarak mahallemizde yapılması gereken işlerin üstesinden geliyoruz. Allah-u Tealanın emir buyurduğu maide süresinde dediği ?İyilik ve takva üzerine yardımlaşınız, kötülük ve düşmanlık üzerine yardımlaşmayınız´, ikinci Âyet-i kerimesinden yola çıkarak mahallemizi ilgilendiren konularda kim hangi görüşe sahip olursa olsun birlik ve beraberlik içinde herkesin elini taşın altına koymasıyla elele vererek çalışıyoruz.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli