Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bigadiçe Denizden Traktör Çıktı

Bigadiçe Denizden Traktör Çıktı

Deniz Bankın düzenlediği Üretici Kart kampanyası, üreticilere Tümosan Traktör kazandırdı. Deniz Bankın hediye traktör talihlisi Bigadiçin Balatlı Köyünden İsmail Dede oldu.

Deniz Bank`ın düzenlediği Üretici Kart kampanyası, üreticilere Tümosan Traktör kazandırdı. Deniz Bank`ın hediye traktör talihlisi Bigadiç`in Balatlı Köyünden İsmail Dede oldu.  Talihliye hediyesi Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Galip Şahan, Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Nihat Paş, tarafından teslim edildi. Teslim törenine Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, Tarım Bankacılığı Satış Müdürü Galip Şahan, Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu Nihat Paş, Traktör talihlisi İsmail Dede ve vatandaşlar katıldı. 
Teslim töreninde konuşan Denizbank Marmara Bölge Müdürü Burak Bozkaya, DenizBank olarak tarım sektöründe sürdürdüğümüz faaliyetler ve gerçekleştirdiğimiz yenilikler ile her zaman, her yerde üreticimizin yanındayız. Üretici Kart ile de, tarım sektöründeki müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz dedi.  Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Üretici Kart talihlimiz İsmail Dede`ye hediyesini teslim ediyor olmaktan büyük mutluluk duyuyor, bereketli bol kazançlar diliyorum dedi. Denizbank`ın kurulduğundan beri müşterisi olduğunu ifade eden İsmail Dede, "Yıllardan beri Denizbank`la çalışıyorum. Üretici kartı da çıktı çıkalı kullanmaktayım. Ama hiç bana üretici kart çekilişinden traktör çıkacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Tabi ki çekilişten traktör çıktığı için sevinçliyiz dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli