Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bigadiçde inanılmaz bir olay Avlanırken kendini vurdu

Bigadiçde inanılmaz bir olay Avlanırken kendini vurdu

Bigadiçde meydana gelen üzücü oyayda, 5 arkadaşın katıldığı av macerası kana bulandı. İddiaya göre, ikili olarak avlanan arkadaşlardan birinin ayağı kayınca ateş alan tüfeğinden çıkan kurşunla kendisi öldü, yanındaki arkadaşı da yaralandı. Ceset Adl

Bigadiç`de meydana gelen üzücü oyayda, 5 arkadaşın katıldığı av macerası kana bulandı. İddiaya göre, ikili olarak avlanan arkadaşlardan birinin ayağı kayınca ateş alan tüfeğinden çıkan kurşunla kendisi öldü, yanındaki arkadaşı da yaralandı. Ceset Adli Tıp Kurumu`na gönderilirken jandarma ava katılan diğer 3 kişiyi gözaltına aldı.
Edindiğimiz bilgiye göre, olay  Bigadiç ilçesine bağlı Durasalar Köyü`nde meydana geldi. İddiaya göre, Cumartesi günü öğleden sonra Durasalar Köyü`ndeki 5 arkadaş domuz avına çıktı. Köyün yakınlarındaki Kaplanca Mevki isimli kırsalda domuz avı için pusu kurmaya hazırlanan grup biri üç diğeri iki olmak üzere ikiye ayrıldı. Mehmet Gündoğan (35) ile İsmail Aygül (36) isimli ikili birlikte avlanırken diğer üçlü de başka bölgede avlanmaya başladı. İddialara göre İsmail Aygül`ün ayağının kayması ile birlikte elinde tetikte beklediği tüfeği ateş aldı. İsmail Aygül kendisine isabet eden tüfekten çıkan kurşun ile olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki Mehmet Gündoğan ise aynı tüfekten çıkan kurşunla yaralandı. Hemen olay yerine gelen diğer 3 arkadaş yaralı olan arkadaşları Mehmet Gündroğan`ı Bigadiç Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Yaralı avcının buradaki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Balıkesir`deki hastanede ameliyata alındığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın haber verilmesi üzerine harekete geçen İlçe Jandarma Komutanlığı`nca olay yerine ekip sevk edilirken, Bigadiç Cumhuriyet savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail Aygül`ün cenazesi kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.
Bigadiç Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla av macerasına katılan 5 kişilik ekipten T.D. (33), M.A. (36) ve M.G. (49) isimli 3 kişinin gözaltına alındığı, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli