Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bigadiç Belediyesinden müthiş proje

Bigadiç Belediyesinden müthiş proje

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, ilçesine müthiş bir proje kazandırıyor. Belediye Başkanı Göksel, Bigadiçe tarıma dayanıklı organize sanayi bölgesi ile organize hayvancılık bölgesi kazandırmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, ilçesine müthiş bir proje kazandırıyor.
Belediye Başkanı Göksel, Bigadiç`e tarıma dayanıklı organize sanayi bölgesi ile organize hayvancılık bölgesi kazandırmak için harekete geçtiklerini açıkladı.
Bigadiç`de Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile Organize Hayvancılık Bölgesi kazandırmak amacıyla Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel çalışmalar başlattı.
Projelerin başvuru aşamaları, Proje yönetimi, Proje organizasyonu başlıkları altında yapılan toplantıya Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürü Erdal Aldağ, Mühendis Nihat Ağan, Bigadiç Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Bala, Mühendis Mustafa Uysal, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Personeli, Bigadiç Ziraat Odası Başkanı Eyüp Karameşe, Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer katıldı.
Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile Organize Hayvancılık Bölgesi Projelerinin hayata geçirilmesiyle ilçe ekonomisine ve istihdama olumlu katkı sağlanacağı, ilçenin hayvan varlığı ve hayvansal ürünlerin üretimi konusunda söz sahibi olacağı, hayvancılığa dayalı sanayi tesisi yatırımları için ilçenin cazibe merkezi olacağının görüşüldüğü toplantıda, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasında koordinasyonun sağlanarak ortak bir sinerji ile başarılı çalışmaların yapılacağı ve çalışmalara Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in koordinatörlüğünde başlanılmasına ve hızla sonuçlandırılmasına karar verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı