Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bigadiç Belediye Başkanı Kültür Şöleninde

Bigadiç Belediye Başkanı Kültür Şöleninde

Bayrampaşa Belediyesi Türkiyenin tüm renklerini bir araya getiren 7 İklim 7 Renk kültür şöleni, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında, ülkemizin yedi coğrafi bölgesinin tüm zenginliklerini Bayrampaşada buluşturdu.

Bayrampaşa Belediyesi Türkiye`nin tüm renklerini bir araya getiren "7 İklim 7 Renk" kültür şöleni, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında, ülkemizin yedi coğrafi bölgesinin tüm zenginliklerini Bayrampaşa`da buluşturdu.  
"7 İklim 7 Renk" kültür şöleninin ikinci gecesine Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, başkan koordinatörleri ve birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel,  bizim öz değerlerimiz böyle güzel etkinliklerle yaşatılarak gelecekte kuşaklara aktarılır, kültüre ve sanata değer veren Bayrampaşa Belediye Başkanım Atila Aydıner`e ve ekibine bizleri davet ederek gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ülkemiz her yönüyle çok renkli bir ülke. Bayrampaşa`mız da bu renklerin hepsini görmek mümkün. Biz, yurdumuzun her yöresinin ve bölgesinin sanatını seviyoruz ve benimsiyoruz. Vatandaşlarımızın hasret duydukları memleket seslerini ve renklerini burada buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz bu vesile ile kardeşim Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e Kültür şölenimize gelerek renk kattığı için çok teşekkür ediyorum dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli