Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bıçaklı yaralama

Bıçaklı yaralama

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysanın, birlikte siyaset yaptığı gönüldaşı Murat Erbaş bıçakla yaralandı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, birlikte siyaset yaptığı gönüldaşı Murat Erbaş bıçakla yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz Cumartesi günü gecesi Belediye Başkanı Aysan`ın Müze Sokak`taki evinin önünde Murat Erbaş`ı (30) bıçakla yaralayan T. K.(20)  isimli şahsın, olaydan saatler önce Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, sahilde bir çay bahçesinde 14-15 kişiyle birlikte oturduğu dakikalarda aynı çay bahçesi içine girdiği, iddiaya göre T.K`nın sözlü tacizde bulunduğu daha sonra da T.K. isimli şahıs ile Murat Erbaş`ın belediye başkanı Aysan`ın konutunun önünde tartıştığı öğrenildi.
Meydana gelen tartışmada, Erbaş bıçakla yaralandı. Olayda yaralanan Murat Erbaş, ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra polis tarafından yakalanan zanlı T. K. ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığının olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erbaş`ın bıçaklanmasının ardından yaptığı kısa açıklamada çok yakında konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false