Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bıçaklı kavgada 2 yaralı

Bıçaklı kavgada 2 yaralı

İlçemiz takunyacılar sokağın da meydana gelen kavga da 1 kişi bıçaklanarak yaralanırken bir kişide başına aldığı taş darbesiyle hafif şekilde yaralandı.

İlçemiz takunyacılar sokağın da meydana gelen kavga da 1 kişi bıçaklanarak  yaralanırken bir kişide başına aldığı taş darbesiyle hafif şekilde yaralandı.

Meydana gelen olayda, aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan A.E ile M.G takunyacılar sokağında karşılaştı. İkili arasında bir anda başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında M.G İsimli şahıs yerdeki taşla A.E nin kafasna vurarak darp etti. A.E ise çıkardığı bıçağı kavga ettiği M.G isimli şahsa sallayarak bacağından yaraladı.  Kavgayı gören vatandaşlar ise hemen polis ve sağlık ekibine haber verdi. Ancak yerde yaralı yatan M.G isimli şahsın aşırı kan kaybı yaşadığı için çevredeki vatandaşların yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekipleri ve polisin gelmesiyle yaralı A.E ise ambulans ile Erdek Neyyriye Sıtkı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis olayla ilgili çevrede bulunanların ifadesi eşliğinde olayı araştırdığı öğrenildi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli