Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BGC,Güney Marmara´yı Bandırma´da buluşturdu

BGC,Güney Marmara´yı Bandırma´da buluşturdu

Balıekesir Gazeteciler Cemiyeti, Bandırma´da düzenlediği yemek ile Güney Marmara´da ki Gazetecileri bir araya getirdi. Gazetemiz sayfa editörü Taygun Ertan tüm katılımcıların önünde kız arkadaşına süpriz evlenme teklifinde bulunarak geceye damgasını vu


Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir´in ev sahipliğinde Bandırma Grand Asya Otel´de gerçekleşen yemeğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Erdek Kaymakamı İsmail Karadaş, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Basın İlan Kurumu Genel Müdür yardımcısı Mustafa Canbey, Basın İlan Kurumu Balıkesir Şube Müdürü Tahsin Şahin çevre ilçelerin siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Cemiyet Başkanı Ramazan Demir yaptı. Demir, konuşmasında Balıkesir basınına ismini kazımış üstadları anarken, gazetecilik mesleğinin eski saygınlığını yitirdiğine vurgu yaptı. Cemiyet Başkanı Ramazan Demir devam eden konuşmasında şu ifadelere yer verdi. ?Mahalle arasında bir bakkal dükkanı açmak isteseniz, sizden ustalık belgesi isteniyor. Günümüzde gazete çıkartmak çok kolay, önüne gelen bir dilekçe ile gazete kurup yayınlıyor. 30-40 lira verip alan adı satın alan internet sitesi kurup, habercilik yapıyor. Haber sitesinde yayınladığı haber ise kopyala yapıştır haberciliği, ama bunlara da gazeteci deniyor.
Gecede, Ramazan Demir´in ardından sırasıyla Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü yardımcısı Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur söz alarak, basın özgürlüğü ve gazetecilerin günümüzde karşılaştığı sorunlardan bahsetiler.
Tören sonunda törene katılan belediye başkanları ile 16 basın mensubuna üzerlerinde gazete sahiplerinin isimleri yazan, ve Gazi Atatürk´ün ?Fazilet Adaları´ olarak tasvir ettiği Anadolu Basınına fedekarca hizmetleriniz için şükran ve saygıyla yazılı birer plaket takdim edildi.
Gazeteciler Yemeğinde Süpriz Evlilik Teklifi
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen geceye ise gazetemiz sayfa editörü S. Taygun Ertan´ın süpriz evlenme teklifi damga vurdu.
Sahneye çıkarak kız arkadaşı Sinem Coşan´a süpriz bir evlilik teklifi eden S.Taygun Ertan, mikrofondan ?Canımdan çok sevdiğim sevgilim Sinem benimle evlenirmisin? diyerek geceye ayrı bir renk kattı.
Daha sonra gecenin anlam ve önemine binaen gazetecilerin topluca hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli