Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BGC, merhum gazetecilerin anısına lokma hayrında bulundu

BGC, merhum gazetecilerin anısına lokma hayrında bulundu

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), cemiyet kurucuları ve üye iken merhum olan gazeteciler için Balıkesir-Karesi meydanında lokma hayrı gerçekleştirdi.

BGC Başkanı Ramazan Demir ve cemiyet üyelerinin düzenlediği lokma hayrına Balıkesir halkı büyük ilgi gösterdi.
Lokma hayrında bir konuşma yapan Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir "Başkanlığını yürüttüğüm Gazeteciler Cemiyeti olarak ben ve ekip arkadaşlarımla birlikte kurucularımız Münir Yenal, Cevdet Demiray, A. Ekrem Balıbek, Nejat Akpınar, Cahit Albayrak, H.Basri Atılganer, Güngör Gezer, Ş.Hadi Kural, Kerem Öcal, Emrah Sağdıç ve Gıyas Yetkin başta olmak üzere, basın şehidi Cihan Hayırsevener ile Fikri Özakbaş, M.Aydın Filizel, Levent Pamirol, Necdet Karabaş, Şemsettin Aran, İzzettin Pesen, Halil Nusret Ertüz, Sadettin Öcal, Turhan Savaş, Hayati Çelik ve Kuva-yi Milliye kentinin kahraman gazetecileri Hasan Basri Çantay ve Mustafa Necati´yi rahmetle anıyoruz. Allah dualarımızı kabul etsin. Lokma hayrına katılan tüm vatandaşlarımıza BGC olarak teşekkür ediyoruz." dedi.
Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti´nin düzenlediği lokma hayrına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, resmi daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli