Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BGC Başkanı Demir güven tazeledi

BGC Başkanı Demir güven tazeledi

Balıkesir Gazeteciler Cemi-yeti´nde (BGC) genel kurul heyecanı yaşandı.

Balıkesir Gazeteciler Cemi-yeti´nde (BGC) genel kurul heyecanı yaşandı. Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği kongrede mevcut Başkan Ramazan Demir, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.
Otel Basri´de yapılan kongreye, cemiyet üyesi gazeteciler yoğun ilgi gösterdi.
Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Demir, "Bizler basın camiasının içerisine tehlikeli bir virüs gibi girerek, kutsal olarak bilinen gazetecilik mesleğini kirletip kişisel hırs ve çıkarlarına alet eden kişi ve kişilerin ayıklanması noktasında gerekli düzenlemelerin yapılmasını bekliyoruz" dedi.
BGC üyesi 171 basın mensubunun katıldığı genel kurulda konuşmasını sürdüren Başkan Demir, meslek sorunlarını da dile getirdi.
Demir, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "İş dünyasının seçkin isimleri, değerli siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlarımız ve belediye başkanlarımız sizlerden küçük bir ricamız var. Bizler evimizin önünü süpürüp temizlemek istiyoruz. Bugünkü durumda ve standartlarda bunu sadece bizim yapmamız yeterli değil. Pırıl pırıl bir temizlik için desteğinize ihtiyacımız var. Kimin ne olduğunu, neyin peşinde koştuğunu kimlerin kara, kimlerin ak-pak olduğunu bizden daha iyi bilen sizlersiniz. Herkese hak ettiği şekilde davranın, hak ettiğini verin. Unutmayın ki bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyerek yaşattığınız yılanların bir sonraki hedefi, siz olursunuz.?
Toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı ile CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm´de selamlama konuşması yaptı.
Tek listeyle gidilen seçimlerde Ramazan Demir başkanlığındaki ekip, genel kurula katılan tüm üyelerin oylarıyla yönetime seçildi. Bandırma ve Edremit Körfezinin 2´şer isimle temsil edildiği yönetim kurulundaki üye sayısı 8´den 10´a çıkarıldı.
Balıkesir Gazeteciler Cemi-yeti´nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: "Ramazan Demir (Başkan), Coşkun Yaman, Doğan Alparslan, Ümit Babacan, Ceren Yıldırım, Mahmut Acaröz, Ali Osman Ata, Devrim Derin, Bekir Terzioğlu, Göktuğ Şeremetli, Bahadır Demirçeviren."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkanı Demir güven tazeledi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli