Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Beyaz masaya alıştık

Beyaz masaya alıştık

Erdek Belediye Başkanlığı, vatandaşların şikayet ve önerilerini rahatça iletebilmesi için geçen yıl kurduğu Beyaz Masa birimi tam randımanla hizmet veriyor.

Erdek Belediye Başkanlığı, vatandaşların şikayet ve önerilerini rahatça iletebilmesi için geçen yıl kurduğu `Beyaz Masa` birimi tam randımanla hizmet veriyor.
Konuyla ilgili konuşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, belediye bünyesine kurulan `Beyaz Masa` birimine vatandaşların şikâyet ve önerilerini 835 12 95 numaralı telefonu arayarak bildirebileceklerini söyledi. Vatandaşların e-posta yoluyla da kendilerine ulaşabileceklerini belirten, Aysan, "Bu çalışmamızın amacı, vatandaş ve belediye arasında sağlıklı bir iletişim kurmaktır. `Beyaz Masa`, halk ve belediye arasında bir köprü görevi üstlenecek. Vatandaş istek ve şikâyetlerini telefonla ya da e-postayla belediyeye bildirebilecek. `Beyaz Masa` yetkilileri bu şikâyeti vatandaşın kimliğini saklı tutmak şartıyla bilgisayar ortamında ilgili birime iletecek. Maksimum 48 saat içinde vatandaşımıza durumla ilgili geri dönüş yapılarak şikâyetinin çözümü konusunda bilgi verecektir." dedi.

yeşim albay
3.07.2019 16:29:04
Alaattin mah 3 nolu sok no:1 adresinde oturmaktayız sokağımızda inşaat çalışması devam etmekte olup bu sepepten toz ve pislikten cam pencere açamyıp balkonumuza çıkamıyoruz defalarca belediyeye telefonla ulaşılmasına rağmen sıkıntımıza bir çare bulamadık inşaata gerekli denetimin yapılması ve sokağımızın süpürülmesi ve yıkanması için gereğini bilgilerinize arz ederiz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false